Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Z Updeter.Exe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę sobie zagrać na priwie o patchu 4.0.1 pobrałem patche i wziąłem się za instalacje.Problem polega na tym że doszedłem do patcha 2.4.3 i teraz pasuje wbić na 3.0.1 ,ale do tego jest mi potrzebny updater.exe którego jakimś cudem nie mam w folderze domyślnym WoWa .Jeżeli ktoś ma takowy plik a to raczej nie problem dla grających ;p jak by mógł niech wrzuci na neta i zapoda linka.

Nie pisać żebym uruchomił Repair bo to nie działa

Szukał u Wujka Google ale nie znalazłem a jak już znalazłem to jakieś denne przeróbki które nie działają... Z góry dzięki :)

425fad2fa206f03e.png
Opublikowano

chcesz grac na globalu? musisz kupic gre w empiku lub na necie.... nie ma prywatnych serverow na 4.0.3 i moze nie miec bo trinty powiedzialo ze za duzo tego i im sie nie chce robic.... jak sciagniesz z nieta powinienes miec odrazu wersje wotlk 3.2.0....

TA TA WINTOR POWRACA PO RAZ 8 ^^^^ strzezcie sie !

35nakut.png

Opublikowano

Na patchu 4.0.1 są serwery wejdź sobie na wow status i zobaczysz heh po co nabijasz posty ja tylko proszę o linka do tego ...Ci co mają wowa zainstalowanego to niektórzy powinni mieć w folderze ja nie wiem jakim cudem ale nie mam robiłem re-install

425fad2fa206f03e.png
Legenda
Opublikowano

Na patchu 4.0.1 są serwery wejdź sobie na wow status i zobaczysz heh po co nabijasz posty ja tylko proszę o linka do tego ...Ci co mają wowa zainstalowanego to niektórzy powinni mieć w folderze ja nie wiem jakim cudem ale nie mam robiłem re-install

Kolejny co myśli że te serwery są sprawne ...

Patche Instaluj z tego poradnika :

To jest ukryta treść, proszę

Nie będziesz potrzebował żadnych updater.exe.

Opublikowano

Tak też robiłem pobrałem dodatek Wotlk pare gb było no ale nic pobrałem i włączyłem instaler zrobił mi się drugi folder wowa tak jakby nowy no i nie mam patcha 3.x.x tylko dalej 2.4.3 ;/

425fad2fa206f03e.png
Legenda
Opublikowano

Tak też robiłem pobrałem dodatek Wotlk pare gb było no ale nic pobrałem i włączyłem instaler zrobił mi się drugi folder wowa tak jakby nowy no i nie mam patcha 3.x.x tylko dalej 2.4.3 ;/

Nie wystarczy pobrać od razu WoTLK'a musisz wszystkie patche po kolei instalować.

Opublikowano

no to zainstaluj. W czym ty widzisz problem? PATCH 3.0.1 TO NIE DODATEK.

Kolejny co myśli że te serwery są sprawne ...

Czytaj ze zrozumieniem. Kolega napisał, że SĄ serwety na tym patchu. Nie pisał nic na temat, czy da się na nich grać normalnie.

Chcę sobie zagrać na priwie o patchu 4.0.1

chcesz grac na globalu?

n/c....

pobrałem patche i wziąłem się za instalacje

Patche a gra, to co innego. Zainstaluj po kolei podstawę, TBC, WOTLK I CATA. Jeżeli potrzebne są patche, zainstaluj je (oczywiście pod cata TYLKO)

Legenda
Opublikowano

Jeżeli chcesz grać w Cataclysm najnowsża wersje to nie musisz ściągać wszystkich patchy po kolei. o_O

Wystarczy jeden link :

To jest ukryta treść, proszę

Ale to na wersje "4.0.3".

Jak chcesz na "4.0.1" to już musisz po kolei.

PS. Wintor czytaj ze zrozumieniem.

Pisze że chce priva a ty piszesz "Chesz an globalu ?"...