Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy rogue 64lvl ff (+bard) z xbowem+3 oraz npc setem bedzie bral onga na rapid shota? oraz na ile skilli bedzie szedl general party??

Opublikowano

sadze ze tak normalnego z rapida wezmiesz na hita ale czy na skila general party nie wiem ...

Stary dobry kooik :)

Opublikowano

zarzuc crossbow extreme i party ongi na 2 lub 3 skille bedziesz mial

a z rapid shota generala to na hita :D

Seiran95.jpg

Opublikowano

ok dzieki ide farmis :)

a jeszcze jedne pytanie... Bo wiadomo ze jak 64lvl ustanie goly bez eq to 10ongow moze go bic a i tak nawet 10%hp mu nie zejdzie. Oczywicha zrobie full str dla eq ale przy farmieniu oplaca sie latac w robe?? wkoncu mniej many zchodzi?

Opublikowano

@up a jak go wyboce?? mialem wiza na gapie -2 z setem +1+2 i staffem+3 to na 48lvl mnie bunwang zabijal

Opublikowano

0o robisz wizz/barda taxi do 42 do 50 na mongach(rzucasz sobie speed noise i zajada)bo nei ma pt mobów potem od 50-52 taxi musisz.

kupujesz sobie +5 stafa żeby penon warrior'a na hita ściągać.Gdzieś na 55/56 możesz iść na sonary tam ogarniesz chyba do 64lv.

Sposób sprawdzony :) zrobiłem tak 2 wizów :s

Opublikowano

@up szkoda wlasnie ze jak sie wyfarmi wiza do farmy to same obszarowki sa.... Nie da sie expic na wolnych spotach bo zaznaczysz zeby pt nie bil a uzyje obszarowki na generale i juz pt leci.... Beznadzieja.

Temat o xbowie wiec o nim piszmy.

Opublikowano

powiedz mi czy kiedykolwiek widziałeś wizza na ongach bez dodanego fire bolta i ice blota/frozen spira?!

ta sa podstawowe skille....

a przy expie tylko fire bolta byś używał, no ale rób jak chcesz.Do farmy najlepszy na początek jest wizz 64 jak dla mnie :D

Opublikowano

na 66 lvl teraz sprawdzilem

Z rapid shota general na hita

General ong 2 hity (oczywiscie nie z rapida ...)

Stary dobry kooik :)

Opublikowano

@PfNeed666 Rogue na 64lv w robe do tego z crossbow extreme będzie padać przy większej ilości mobów. xD

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano (edytowane)

:)

// za takie posty lecą warny...

Edytowane przez M@niek

1313179175-U255743.jpg

Avek i Sygnatura by danielhinz

Opublikowano

jak da extreme i nie doda potków i bez RD to w skrajnym przypadku może paść od 2 pt gigów i paru innych :D

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Bez przesady.Taki 64 roque na crossbow extreme ma okolo 5k hp .Nie powinien paść :D Do tego bard to zwykłe party ongi nie podlecą bo noise ma.A champion,gig tak często sie nie respi.