Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Da Sie Kupic Kozystniej Nx...?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy da sie kupic jakos kozystniej nx'y bo niechce m sie wydawac 120 zl zeby tylko 3 rzeczy na 30 dni byly bo chce kupic: hawk, CQB (ten karabin co prawie recoli nie ma), i flametrowed (czy jaks tak) to wszystko na 30 dni a nx potrzebuje 22.700 czyli z psc to jakies 120 zl, i tu moje pytanie, da sie jakos kozystniej zeby wyszlo ponizej stowy?

Opublikowano

allegro i po problemie, za 80zł kupiłem sobie M416 CQB na perma i jeszcze mi trochę zostało

Opublikowano

Nie wiem ja jeszcze tego nie probówalem ale mozna wysylac sms z bez zasiegu wlaczasz i wysyla wiadomosci

Testowane nie działa .

Najkorzystniej z Allegro lecz za razem bardzo nie bezpiecznie .

Ja nie ufam zakupom pkt do gier czy postaci z allegro .

Najbezpieczniej rozmową telefoniczną .

9368_gold.png

Opublikowano

Jednak polecam sprawdzić to:

To jest ukryta treść, proszę

(Nie jest to link do innego forum, czy też coś co by nie pomogło koledze) Wstawiam tu byś mógł zobaczyć za ile jestes w stanie kupić NX'y

Ten gość zamawia przez Tak-Tak(2x doładowanie) więc musisz się z nim dogadac, żebyś hasła mu nie musiał dawać. Da się tak zrobić.

Tyle ode mnie xD

Kasa będzie w NX prepaid więc lepiej. Za 200 zł masz prawie 55000 NX

Opublikowano

@Piecikq

Jeżeli chcesz kupić speca, do tego broń i flame ... to dolicz jeszcze ok. 3k NX na Sloty dla Speca :) (1 slot 900 - 1900 NX na 7Dni).

Po za tym lepiej kupić PaySafeCard albo przez podwójne doładowania i SMS'em.

Masz 25k NX to bierz jakiegoś Perma (M416CQB, XM8 - mam na 210D :D, M417SB - fajna na duże mapki, P90TR - fajna na małe mapki).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

ja jednak jestem za allegro... jak zrobić to bezpiecznie ?

zakładasz 2 konto, robisz postać, dajesz kolesiowi passy do nowego konta i potem sobie giftujesz. jeśli nie otrzymasz kasy, możesz iść z tym spokojnie na policje bądź pisać do Allegro. Nie ważne ile masz lat, jesteś obywatelem naszego kraju i muszą przyjąć zlecenie, na to właśnie idą podatki Twoich rodziców. Lecz musisz mieć jakieś dowody. Dla tego lepiej komunikować się poprzez Email a nie gg.

Opublikowano

ja jednak jestem za allegro... jak zrobić to bezpiecznie ?

zakładasz 2 konto, robisz postać, dajesz kolesiowi passy do nowego konta i potem sobie giftujesz. jeśli nie otrzymasz kasy, możesz iść z tym spokojnie na policje bądź pisać do Allegro. Nie ważne ile masz lat, jesteś obywatelem naszego kraju i muszą przyjąć zlecenie, na to właśnie idą podatki Twoich rodziców. Lecz musisz mieć jakieś dowody. Dla tego lepiej komunikować się poprzez Email a nie gg.

Tak wiem wiem .

Nie zwróciłem uwagi iż można nawet gifować itemki na perma za nx .

Ale ja i tak zbytnio nie jestem za allegro .

Kiedyś już dawno oszukali mojego kuzyna i dlatego mam taki wkręt

9368_gold.png

Opublikowano

@Piecikq

Jeżeli chcesz kupić speca, do tego broń i flame ... to dolicz jeszcze ok. 3k NX na Sloty dla Speca :) (1 slot 900 - 1900 NX na 7Dni).

Po za tym lepiej kupić PaySafeCard albo przez podwójne doładowania i SMS'em.

Masz 25k NX to bierz jakiegoś Perma (M416CQB, XM8 - mam na 210D :D, M417SB - fajna na duże mapki, P90TR - fajna na małe mapki).

ale ja tyko jednego guna na speca chce wiec nie musze kupowac tego slotu, na perma tez nie chce bo to duzo kasy i jak np bana dostane czy cos

a co do karabina to wlasnie chodzilo mi o te M416 CQB (p90 wogle nie lubie bo dla mnie ma zryte dmg, nie wiem jak inni tym tak koksza)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spróbój z allegro kupowac rzeczy :)

Propozycja z allegro juz była , bo co spamujesz i odkopujesz tematy

na 100% skończy się to warnem

temat zamykam , wszystko wyjaśniona a takie dzieci jak Up spamują <_<

1354406725-U90533.png

created by me

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...