Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Na Temat Okradania Kont.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie.

Gram sobie swoją postacią yyy. Jesli ktos da mi postac xxx to czy jak sobie na niej pogram , to bedzie w stanie w jakikolwiek sposob ukrasc mi postac yyy, czyli tą moją?

Poprzez ID, lub cos innego? Proszę o odpowiedź.

Bo słyszałem różne opinie.. ;|

Proszę o odpowiedzi. :)

:rolleyes:

Powazne odpowiedzi z wyjaśnieniem [+]

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

Chodzi Ci o to ze jesli pograsz np Januszem później Zbyszekiem to czy Zbyszek może jakoś podwędzić pasy do Janusza?

Sadze ze jest to niemożliwe... Chyba ze zna Ciebie twoje hasła itp ale takimi rzeczami sie nie chwali ;>

Jeśli pomogłem Ci w czymś walnij +, albo chociaż się :)

Dziękować ;)

150 postów w ciągu 1.5 roku ale spam!

Opublikowano

Nie zna moich passów. Ja gram sobie moja postacią ZipArtur. I on da mi passy do np. Michal333 , to jak pogram na tej postaci Michal333, to czy bedzie mi mogl ukrasc Zipa.?

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

Jeżeli to światowej klasy haker to oczywiście , że mógłby ci ukraśc, ale jak to zwykły/ła chlopak/dziewczyna to niema takiej opcji ,poniewaz nawet jak by znal twoje haslo i login to na e-mail przychodzi zmiana passów , a jeszcze posiadasz sekretną odpowiedz . NIEMA OPCJI , ABY UKRADŁ CI KONTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!