Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perm;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dostalem Bana nie slusznie na hakach nie gralem na tym koncie i dostalem bana ja tylk kampilem a ci ze hacki i raportowali moj kuzyn znal jeszcze passy do konta ;/

33902.png

Opublikowano

Ziomek. Nexon wykryje ci na jakich kontach grasz z danego ip czy kary sieciowej. Jeżeli grałeś na którymś koncie na hakach i ktoś cie z'raportował, a ty następnie zalogowałeś się na innym koncie i nexon dał ci bana to na wszystkie twoje konta.

No chyba, że grałeś na innym kompie, z innym internetem -to pozostaje tylko pisac do supportu:)

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

pisz do supportu, oni powiedzą Ci co i jak a nie my ...

Opublikowano

A i jak będzies pisał to zrób to dobrze (poproś kogoś znającego dobrze angielski), żebys nie pisał chaotycznie i nie zrozumiale bo nexon nie odpowie. Pod żadnym pozorem nie używaj translatora google ani żadnych innych tłumaczy .

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma całkowitych szans na od banowanie

Zobacz co on napisał w pierwszym poście .

Używał hacków nie na tym koncie ale na 100% na tym samym komputerze

9368_gold.png

Opublikowano

Nexon wykrywa adres ip i mac karty sieciowej przy koncie w ca, więc mógłby wytłumaczyć, że np. internet ma założony dla całego osiedla/bloku/domu wielo-rodzinnego ten sam i możliwe, że ktos z sąsiedztwa hackował. a ty nie masz z tym nic wspólnego. Sznaste są małe ale warto spróbować... :)

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

Opublikowano

Jeśli to IP ban - w co nie wierze. To napisz im że mieszkasz na osiedlu i macie wspólny internet.

Jak na MAC karty sieciowej to pobaw się programami do zmiany /zmień kartę sieciową - ale pierw zaloguj się u kogoś innego żeby sprawdzić czy nie usuneli konta...

Opublikowano

Stary (up) nie mogłeś dostać bana za nic to jest nie logincze oni każdego kolesia spr dokładnie wchodzą na kompa spr czy nie masz hacków ja dostałem bana bo miałem hacka do warrock innym razem dostałem bana bo wyzywałem gracza ale nie na zawsze innym razem dostałem bana za glitch (cicha bombe)

634534203295449218.png