Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Hack Lub Program

thief01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo!

Poszukuje hacku do darkorbit na uridium z roku 2011 dzialajoncy !!!

Jak ktos ma hack albo program do tworzenia hacku prosil bym o upladowanie na megaupload.com.

hack moze byc w jenzyku pl lub angielski a program bym prosil w wersji polskiej a jak jest angielski to proszę o instrukcje

Dzięki z gury!!!

Pzdr!!

Opublikowano

Po 1. to naucz się ortografii

Po 2. informacje takie jak ilość uridium przechowywane są w bazie danych i żaden hack Ci tego nie zwiększy, chyba, że wizualnie, co i tak do niczego nie prowadzi.

Opublikowano

moj jenzk jest polski tylko ja niepisze ortograficznie dobrze bo mi sie niechce :DD

Człowieku, a może potrzebujesz 'Słownik Ortograficzny Hack 2011' z gotową instalacją? No to jak Ci się nie chce pisać po Polsku to hacka szukaj sobie sam..

Opublikowano

Człowieku, a może potrzebujesz 'Słownik Ortograficzny Hack 2011' z gotową instalacją? No to jak Ci się nie chce pisać po Polsku to hacka szukaj sobie sam..

na tym forum podobno powinno sie pomagac a nie gadac poszukaj sobie sam...

a jak ty bendziesz czegos szukal i tez ci ktos powie tak jak ty mi to co zrobisz koxie

Opublikowano

na tym forum podobno powinno sie pomagac a nie gadac poszukaj sobie sam...

a jak ty bendziesz czegos szukal i tez ci ktos powie tak jak ty mi to co zrobisz koxie

No widzisz koksie, ale na forum obowiązuje trochę poprawnego języka. Ja się zgadzam z tym co napisałeś. Ale widzisz, ten chłopak za grosz się nie stara, aby poprawić swoją ortografię, a kolega daleko UP, już mi zwrócił uwagę, a on ją zlekceważył.

Opublikowano

Takim to trzeba internet odcinać! Pewnie założył konto tylko po to aby się o tego haxa spytać :P

Na pewno ma z 10 lat. Typowy NeoKid...

A co do tematu:

1. Do autora pisz ortograficznie bo jak nie będziesz pisał to trudniej nam się doczytać.

2.Wejdź do działu Via www tam jest pod dział Dark Orbit i zobacz czy nie ma hacka, którego szukasz ;)

P.S.

Wątpię aby był jakiś hack na klonowanie uridium czy coś w tym stylu.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Na pewno ma z 10 lat. Typowy NeoKid...

A co do tematu:

1. Do autora pisz ortograficznie bo jak nie będziesz pisał to trudniej nam się doczytać.

2.Wejdź do działu Via www tam jest pod dział Dark Orbit i zobacz czy nie ma hacka, którego szukasz ;)

P.S.

Wątpię aby był jakiś hack na klonowanie uridium czy coś w tym stylu.

pomyliles lata 10lat to mialem 2 lata temu :DD

Opublikowano

poza tym szukalem programow do robienia hacka tez...

jak bym mial tylko po hacka zakladac konto na forum to bym wcale niezakladal bym szukal na necie...

Opublikowano

poza tym szukalem programow do robienia hacka tez...

jak bym mial tylko po hacka zakladac konto na forum to bym wcale niezakladal bym szukal na necie...

Jak chce ci się robić hacki to się naucz jakiegoś języka np. C++ ( sam się go uczę ;) ) bo program sam za ciebie haxa nie zrobi!

Natanek RLZ!

(W kolorze piekielnym)

Opublikowano

Jak chce ci się robić hacki to się naucz jakiegoś języka np. C++ ( sam się go uczę ;) ) bo program sam za ciebie haxa nie zrobi!

ja nie umiem angielskiego !!! :( :( :( :( :( :( :( :(

Opublikowano

ja nie umiem angielskiego !!! :( :( :( :( :( :( :( :(

12 lat i nie umie angielskiego ?? chłopcze idź do szkoły

1. nie ma takiego hacka i nie będzie

2.nom ortografia się kłania (jak nie chce Ci się pisać polskich znaków pisz normalne np. prosze cie troche szybciej to zrob )

3. Info o uridium na koncie jest na serverze Bigpoint ... Włam się tam i sobie dopisz jakieś 6 zer to będziesz miał ,,Miliony" uridium

4. albo zrób sobie iluzje że masz 12 mln uridium, zrób ss i się pochwal mamie xD (za pomocą cheat Engine)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

NIE MA HACKA NA URI !

JEDYNIE MOŻNA WYKRAŚĆ Z NETU KOGOŚ DANE OSOBOWE, I NA JEJ KONTO SOBIE DOŁADOWAĆ URKE :D

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...