Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zmiany W Dziale.

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Od wczoraj jest bezwzględny zakaz proszenia o jakiekolwiek konto. Złamanie tej zasady = warn + 3 dni blokady na forum.

Osoba, która tworzy drugie konto z tego samego IP dostaje bana na swoje konta, więc sama nie może więcej grać na gordonie.

2.Temat, w którym można ogłaszać wspólne gry został ogarnięty, więc można się umawiać bez zbędnego przebijania się przez spam.

http://www.mpcforum....08-wspolne-gry/

3. Temat, w którym można ogłaszać własne klany został również zmieniony. Teraz wolno tam tylko i WYŁĄCZNIE pisać ogłoszenia własnych klanów. Jeżeli ktoś chce do danego dołączyć niech pisze twórcy na PW.

http://www.mpcforum....lasnych-klanow/

4. Temat "Eventy" został ujednolicony i poprawiony graficznie. Mamy nadzieję, że teraz będzie Wam się wygodniej czytało :)

http://www.mpcforum..../248889-eventy/

Co sądzicie o zmianach? Jeżeli macie jakieś nowe pomysły pisać nam :)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

a ja bym zrobil cos takiego jak to co jest u gory (chodzi mi o zasady postowania)

gdy wszedlem odrazu na to wzrocilem uwage i moznaby bylo zmienic troche tresc i na jakis oczojebny kolor z najczesciej zadawanymi pytaniami

//Ten napis nie zależy od nas lecz administracji. I tak musiałem nakłaniać, żeby był chociaż taki :)

chodzi mi o wyszczegolnienie jakims kolorem podpietych tematów bo dla poczatkujacych ludzi na MPC by sie to przydalo :)

//To nie zależy od nas, lecz administracji mpc. Niestety kokosz nie zgodził się, na kolorki :)

a co do twojego info to bardzo dobre i jeszcze podpiac bo sie zakopie za jakis czas :)

+

//To info jest dla aktualnych użytkowników. Nowi przyjmą to jako stan wyjściowy - nie będą wiedzieć, że było inaczej.

Opublikowano

Ja mam pewien pomysł ;]

Ogólnie moim zdaniem tematy podpięte typu: Funkcje Cheatów itd powinny zostać oczyszczone z nie potrzebnych postów typu " Super " "+"

9368_gold.png

Opublikowano

Tak , teraz ładniej to wszystko wygląda jest , bardziej przejrzyście

@up . myślę iż był by to dobry pomysł , i od razu temat zamknąć - tylko do wglądu

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Wszystko ładnie ogarnięte :)

Enzu jak zwykle odwala kawał dobrej roboty...

BTW

Jak potrzebujesz jakiejś pomocy to wiesz do kogo pisać :D

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

ale punkt 1 był od zawsze (prawie xD)

to podchodzi pod wyłudzanie ;)