Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Stawiam Boty- Za Darmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam serwer Vps z Windowsem Xp na którym mogę postawić boty do metina.

Mogę wam postawić bota z zrobionymi przeze mnie postaciami (żeby nie było że komuś ukradłem postać). Jedyne co jest mi potrzebne to login i hasło jakie chcecie mieć.

Mogę postawić FB'ta, ale w tedy potrzebuje postaci z minimum 30lv.

Możecie mi ułatwić sytuację tworząc konta i wysyłając mi passy na e-mail [email protected](oczywiście bez postaci)

Boty włączam w nocy około godziny 22/23

*Wystąpiły komplikacje z odpaleniem FB więc proszę o nie wysyłani wiadomości o bocenie na FB. Spróbuję znaleźć kogoś kto pomoże mi rozwiązać ten problem

*Bardzo bym prosił o tworzenie(jeśli jest to możliwe) kont i postaci. A jeśli chcecie bym ja je utworzył to piszcie. na maila

1327238783-U261492.png

Opublikowano

Możesz podać gg Dam ci passy do postaci 30LV na Onyksie nie używam jej i nie boje się że ją ukradniesz więc podam ci passy i zobaczymy co z tego wyjdzie

Opublikowano

To może jakiś taki bonusik że dla osób które przekroczyły pewną ilość postów czy coś :D

Chyba że chcesz pomagać wszystkim po kolei :P :)

Łap + :D

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

UP3

Będę próbował wszystkim po kolei stawiać, ale chciałbym wprowadzić (nieobowiązkową usługę) sms. Ktoś kto wyśle wiadomość sms'em i wysle mi to co jest napisane na niej to będzie miał bonus. Za pieniądze z tej usługi będę chciał prowadzić prywatny serwer MT2

UP2

Na ExpIsEasy

UP

Na 100% o ile wysłałeś mi wiadomość na e-mail

1327238783-U261492.png

Opublikowano

Hmm całkiem dobry system :D ja Ci wysłałem już e-mail'a :)

Jeśli efekty będą naprawdę pozytywne to spokojnie bez wyrzutów sumienia wyślę tego sms'a :D

29y2z2b.jpg

Opublikowano

Yy a na exp is easy cie nie kickuje? bo ja mam Easymetin2 i mam kicki niewiem czemu ...

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

no ja wczoraj wziąłem abonament na 14 dni no wiadomo easy metin2 reloguje odrazu ale te kicki są ucążliwe

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

Niech modek podepnie ten temat

@topic już wysłałem dane na pocztę, jutro sprawdzę na stronie metin2.pl czy wbiłeś ten 30lvl wtedy będę pewny że fishbot jest online

Opublikowano

UP

W jedną noc nie gwarantuje ci że dobije 30 lvl. Może to potrwać nawet kilka nocy. W poniedziałek wyjażdżam w góry i postaram się znaleźć kogoś kto się zajmie stawianiem botów.

1327238783-U261492.png

Opublikowano

ogółem bicie 30 lvla trwa 8 h

wiec jak nie wbije no z 10h max

Opublikowano

Ale jak nie zdążysz w jedną noc to na pewno chociaż wbijesz 20lvl wtedy zobaczę zmiany na stronie że jest stworzona postać i jest już dość wysoki lvl

Opublikowano

czesc. mam sprawe . bo mam 34lvl chara na eteorze . i czy mozliwosc by była ze bys mi puszczał tego fb. ? ;] .

i ile ten sms by kosztował .?

jezeli bylo to nie kasujcie.

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Witam

Posiadam serwer Vps z Windowsem Xp na którym mogę postawić boty do metina.

Mogę wam postawić bota z zrobionymi przeze mnie postaciami (żeby nie było że komuś ukradłem postać). Jedyne co jest mi potrzebne to login i hasło jakie chcecie mieć.

Mogę postawić FB'ta, ale w tedy potrzebuje postaci z minimum 30lv.

Możecie mi ułatwić sytuację tworząc konta i wysyłając mi passy na e-mail [email protected](oczywiście bez postaci)

Boty włączam w nocy około godziny 22/23

*Wystąpiły komplikacje z odpaleniem FB więc proszę o nie wysyłani wiadomości o bocenie na FB. Spróbuję znaleźć kogoś kto pomoże mi rozwiązać ten problem

*Bardzo bym prosił o tworzenie(jeśli jest to możliwe) kont i postaci. A jeśli chcecie bym ja je utworzył to piszcie. na maila

Opisz ten problem / daj screena :)

Tu jest dużo mózgów to być może damy radę Ci pomóc :)

29y2z2b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...