Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs 1.6 Mi Laguje-Przerywa

Krzysztof282142

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Mam procesor 2.1Ghz karta graficzna 256 mb 1 Gb ramu (cs ma bardzo małe wymagania). I jeszcze 1 problem nie da się zmienić ręki broni ciągle trzyma w lewej, próbowałem zmieniać rękę w opcjach ale czy jest ustawione na lewą czy prawą zawszę trzyma w lewej ręce.

PS. Cs laguje nawet z botami.

@cs-a instalowałem dziś rano

Opublikowano

Patch v 23 , na botach nie graj - bo będziesz botem ^^ a i to samo co mówił użytkownik Ventos - rate 25000 :) To wszystko , temat raczej do zamknięcia :)

Pasjonat
Opublikowano

1.Laguje ci gra czy celownik?

2. masz karte graficzną ati?

3.Steam/non-steam?

@edit

Jeśli tnie się celownik spróbuj zakończyć proces ati2evxx.exe. Jeśli gra laguje włącz Counter-strika, włącz Menadżer Zadań (CTRL+ALT+DELETE) znajdź proces hl.exe lub cstrike.exe kliknij PPM>>>Ustaw Priorytet>>Niski

Jeśli nic z tego nie pomoże pisz

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

Patch v 23 , na botach nie graj - bo będziesz botem ^^ a i to samo co mówił użytkownik Ventos - rate 25000 :) To wszystko , temat raczej do zamknięcia :)

Początkujący często zaczyna grę na botach żeby ogarnąć co i jak.

Masz radiówkę?

Masz tutaj poradnik na 100% działa

http://elite-zone.pl/viewtopic.php?t=30168 - to nie reklama.

967502.jpeg

Pasjonat
Opublikowano

Początkujący często zaczyna grę na botach żeby ogarnąć co i jak.

Masz radiówkę?

Masz tutaj poradnik na 100% działa

http://elite-zone.pl/viewtopic.php?t=30168 - to nie reklama.

kpisz czy wiersze piszesz? przy grze z botami liczy się ping? Nie rób z siebie znawcy jak nim nie jesteś bo możesz co najwyżej coś zepsuć. Bless!

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

kpisz czy wiersze piszesz? przy grze z botami liczy się ping? Nie rób z siebie znawcy jak nim nie jesteś bo możesz co najwyżej coś zepsuć. Bless!

Czytaj ze zrozumieniem koleś napisał żeby nie grał na botach bo sam będzie bot ja mu odpowiedziałem ze początkowi zaczynają.. , widać słabo z tobą.

967502.jpeg

Pasjonat
Opublikowano

ja widze że napisałes także link do tematu o zmniejszaniu pingu który ma mu pomóc, a on pisze w ostatnim zdaniu że cs laguje także w grze z botami w której niema pingu bo serwer masz u siebie na kompie. A więc skończ spamować i gadać głupoty!

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

To jest poradnik w zmniejszenie pingu w grze nic nie wspomniałem ze na boty , nie wiem z jakiej racji możesz mieć lagi na botach może masz mało fpsow i wydaje ci się bo się tnie itp.

967502.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...