Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.Mam nukera 40 lvl i jutro będę miał SBota . Raczej będę wiedział jak go ustawić mam 40 lvl więc na co moge iść , żeby ładnie expiło ale zebym nie dedł ? i drugie pytanie jak zostawie kompa na 3-4 to jaki lvl wbije ? Sbot szybko bije ? ogólnie sam mało co wbijam tylko na taxi.Więc szybko będzie wbijał ? drugie pytanie wynająłem slota do sbota od goscia z allegro i on mowi ze bedzie jutro albo po jutrze bo musi doładować a przelew i doładowywanie długo trwa ? a kolega mi mówi ze leci sobie w doładowanie trwa góra 5 minut ? Dzięki z góry.

Opublikowano

Co expienie na 40 polecam ci kwiatki albo Yeowy jakso tak to sie nazywa 36-37 lv powinno smigac pieknie lv powinien byc po 1-2 dniach bocenia 24/7 co do przelewu jezeli uzytkownik allegro ma konto w tym samym banku co wysylajaca osoba to przelew idzie max 10 min jezeli sa to dwa inne banki to niestety do 24H

Und3rsoldier.png

Opublikowano

@up

Jakie 1-2 dni? LOOOl Na tym lvlu leci ponad 10% na godzine, do tego z sbotem ^_^. Spokojnie 2 w porywach do 3 lvli na dobę;)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

GF-y same dają pt. ;p Po co się męczyć? xP

No chyba, że nie chcą same dawać, to trzeba siłą. ;p

Na 40lv dobrze jest iść na ten most nad mujigami. :) I po lewo/prawo od niego zawsze lata dużo GF. ;)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg