Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :D Jakis czas temu na spocie spotkalem ziomka ktory mi powiedzial zebym od 105 lvl szedl do cave w alexandri bo tam jest quets z ktorego dziennie koles wyciaga jakies 50-60k sp i teraz mam pytanie, gedzie znalezc tego questa (jezeli w ogole taki istnieje) i czy duzo razy mozna go powtarzac? xD

Opublikowano

ten npc jest w cavie odrazu jak teleportujesz się to widzisz go. Questy opłaca się brać 3( od góry 2,3,4) ponieważ je możesz robić w 1 komnacie( nie musisz biegać po kilku komnatach) za każdego questa masz 700sp/za każde oddanie questa zabierają ~1,2k golda, questy powtarzasz ile razy chcesz

Opublikowano

wielkie dzieki za odpowiedz.

Ale mam jeszcze kilka pytan xD jakie tam sa moobki i czy czasem nie trzeba czegos z item malla kupowac zeby sie tam dostac? Bo juz niedlugo 105 lvl i musze byc gotowy xD

Opublikowano

1.Tam są mobki 105lvl jak pamiętam.

2. Pełno jest osób w cavie a więc dednąć raczej nie dedniesz prędzej idąć do cave. Tam robią pt 1/8 ponieważ szybciej sie questy robi, a po 2 nie ma mobków pt więc cieżko nie jest

3. Słyszałem że w cavie jojmax postawił mobki 140lvl nie widziałem nie wiem ale jak tak to pewnie łatwiej wbić do cave ale za to na bota nie ma co liczyć chyba

Opublikowano

jak to nie? statuy nie mogą się poruszać, więc wystarczy że dobrze ustawisz spot i zasięg, tak aby nie wchodzić w ich okolice i jest git majonez... wszystko da się ominąć, tylko musisz się postarać i nagra dobry skrypt z dobrze zaznaczonym spotem... ja co tydzień drogę do RM muszę zmieniać przez statuy... <_<

Opublikowano

A to jakiego wy bota uzywacie ze wam statul nie omija? Na sbocie smiga az milo i nic nie musze zmieniac, wiec nawet w cave nie powinno byc problemu xD

Opublikowano

obecnie sam tam farmie i używam do tego sbot, jak kolega kilka postów wyżej powiedział że opłaca się brać tylko 3 questy, 2 są na zbieranie quest itemów po 50 i po 100 a trzeci na zabicie 100 Terror, na godzine to ci nie powiem ile wyciąga ale na 24 godziny potrafi od 40-50 k wyciągnąć, mi 2 dni temu 52 k, a wczoraj tylko 38 bo dostałem błąd w nocy i 8 h nie latał ale dzisiaj poprawi wynik ;), naprawdę nie opłaca się farmić bo to strata czasu na mniejszym lvl, tylko że tutaj w każdej chwili mogą se thiefy przylecieć albo hunty w zależności kim jesteś i wtedy to tylko zgon, ale tym się nie trzeba przejmować bo stara jest minimalna, bodajże 00.01 % nawet nie :P