Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm]Metin2 W Tvp - Hacker, Sms, I Gra Metin2

n3ver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem przekonany w 100% że ten kto wysyłał te sms na kosz pana Ostolskiego pójdzie siedzieć na minimum. 3 lata w zawieszeniu.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

3lata to za mało dla takiego Złodzieja,powinien dostać co najmniej z 10lat pozbawienia wolności,oszukiwał dużo ludzi i teraz mu się dostanie,ja na miejscu tego Pana Ostolskiego

Tak Samo bym Zrobił albo i Gorzej.....

Więc nie dajcie się oszukać pamiętajcie. Złodziei nigdy nie brak !!

Ker169.gif

Opublikowano

Az sam sie wystraszylem ogladajac cos takiego bo wlasnie u mojego brata w orange (na abonament) wyszlo kolo 15 smsow wlasnie za 10zl. Musze jeszcze zobaczyc na jaki numer... Wydaje mi sie ze to wlasnie przez odpowiednie bramki sms wysylaja smsy do np. gier...

Opublikowano

trzeba się pilnować ja jeszcze nie spotkałem nikogo komu by się takie coś przytrafiło i nikomu tego nie życzę.

Opublikowano

oglądałem to ; > Ostro typowi samo wysyłało smsy na game[kod] na 91997 lub inny numer o wysokiej wartosci nikomu tego nie życzę ale uważajcie lepiej

P.S Ciekawe jak to mozliwe że byl zawirusowany telefon komórkowy :PP

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

oglądałem to ; > Ostro typowi samo wysyłało smsy na game[kod] na 91997 lub inny numer o wysokiej wartosci nikomu tego nie życzę ale uważajcie lepiej

P.S Ciekawe jak to mozliwe że byl zawirusowany telefon komórkowy :PP

Oj możliwe możliwe. Np. w programach (oczywiście z neta), grach itp.

Yo!

Opublikowano

Już macie odpowiedź skąd bierze się tyle SM na allegro lub skąd niektórzy mają tyle kasy na bonowanie eq ;d

yyakuza.jpg

Opublikowano

Było już... po chu... 3 takie same tematy ?

Prosze podaj mi linki do tych tematow ... watpie ze ktos to wstawil przede mna .. a jak wstawil to zwracam Ci honor ;)

Opublikowano

To jest chore, mam podobny problem tylko że tak :

Pomyślałem że doładuje Sb SM na prywacie , skoczyłem do sklepu, kupiłem 2 kody doładowujące jeden za 50 zł drugi za 10 zł. Wcześniej miałem 30 zł i wysłałem sms na Onyxie za 20 zł z tego numeru ;) Dobra, doładowałem i czekam przychodzi kod że mam już 60 zł na koncie, wpisuję kod wysyłam i nie chce sie wysłać , zdziwienie ;o. Patrzę stan konta 2 zł . Dzwonie do Pipek na Biuro obsługi(fajny głosik miała) rozmawiam i mówię jej jak jest, pyta się czy wysyłałem sms na 5 cyfrowy numer, powiedziałem że tak i objaśniła mi że jak doładowałem konto w tym samym czasie ktoś już, czy tam zostały wysłane 2 sms i pobrane pieniądze z konta, ja myślę że jeżeli tak to powinienem otrzymać sms zwrotny z kodem ale nic takiego nie dostaje. Wiecie co może być przyczyną tego ? . ahh ten Metek ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...