Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Boty,Hacki Injector

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Mam problem otóż żaden hack, bot przez injector mi nie działa! Mam obejśćia zablokowane HS! Jedyne co działa to FB by Erpel... Przy reszczie albo nei pokazuje sie okienko z Botem,hackiem ( cześto albo wywala HS (rzadko) Pomożecie??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jesli chodzi o okienko hs'a to musisz szybko wszystko zrobic a nie wyskoczy a jesli o nie pojawianie okienek sproboj tgym injectorem ktorym robbiles fb

Opublikowano

"nie działa"

opisz dokładniej problem nie włącza ci się injector czy hack nie zostaje zainjectowany ?

Opublikowano

Włączam injector wybieram FB z listy DLL, i włączam metka. Wszystko śmiga. natomiast kiedy tym samym injectorem Ładuje inne DLL Np. ExpIsEasy To injector nziknie, metek sie włącza a okienka z hackiem ani niczego nie ma... Czysty metek. PS. Używam KamerModa i moje obejśćia to te ze sposobem przez zmieniania nazwu winrarem. próbowałem także tym obejsciem pisanym w notatnkiu ale nie dało rady. Licze na pomoc!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napisałem że injector włączam przed właczeniem metka. Dobrze robie bo FB by Erpel śmiga. Tylko inne hacki nie działają. Chciałbym wiedzieć czemu? Skoro Fb dobrze smiga to dobrze robie chyba... Z kolei AngelBot juz mi nie dziala... Ja juz nie kumam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png