Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Cf Eternia....

Gekko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Od 2 dni mam coś z expem i kasą... gdy poexpię trochę np 200 expa + bonus to mi wgl do konta nie dodaje tylko przywraca do stanu poprzedniego np 1700/2130 i 3k expa to jak dostanę 100 expa + bonus i 1 k gp to się nic nie zmienia...

dantet.png

BY Razor96

Opublikowano

Teraz jak dostajesz 80 czy tam wiecej expa , to jest SPOKO (dlatego iż jest zmniejszone wymagane XP na 1 lvl trzeba ok . hmm 20-30 XP a ja na Staff Seregant mam 1.4k expa ;P)

Chyba o to ci chodziło

Jeżeli tak Chce -;D

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Też to mam.

Jest to Bug po zmianie EXP przez Gm z Eterni.

Niedługo prawdopodobnie EXP zostanie zwiększony do x10 ale tylko do czasu gdy nie zagramy 1800 plansz/gier.

Opublikowano

na stronce też mają takie problemy teraz exp jest zmniejszony X10 ale zrobili ankietę na forum EG i wychodzi na to że exp powróci do tabeli więcej expa potrzebnego ale za to dostajemy 10X więcej expa ale i tak max. dostawanego expa to 1800.

Opublikowano

już nie dostajem 10x więcej expa. teraz dostajemy tylko 10x GP.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Nie wiem co mogłem nie tak napisać, wydaje mi się że wszystko dobrze napisałem...chodzi o to że mi wgl do konta expa nie daje. Tak jakby zamroziło mam np 1800 dostane np ze 100 i nadal mam 1800...

dantet.png

BY Razor96