Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawsze Czerwony Ping

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Mam problem z warrock'iem już odkąd mam nowego kompa (czyli jakieś 3 miesiące) to mam zawsze czerwony ping ok. 200. I ciągle mi piszą, że jestem lagger, a nie zabijam praktycznie nikogo nigdy na lagach. Mam neta 25mb/s komp: windows 7 32-bit 4 GB RAMU Karta graficzna 1024 MB. i nie wiem od czego ten czerwony ping. Pls pomóżcie, będą +++ i nie piszcie mi, że to przez ostatnie lagi w warrock'u, bo ja tak mam od dawna. A na starym kompie win xp professional 2GB RAMU, AMD Athlon 3000+, karta graficzna GeForce 6600 ( 256 MB ) i gorszy net miałem wtedy, bo 2 mb/s to miałem zawsze zielony ping.

Sory, zły dział, pomyłka. Proszę o przeniesienie.

:)

Opublikowano

to nie twoja wina.

od ponad miesiaca sa problemy na warrocku

kazdy ma zolty lub czerwony ping nieraz sie zdarzy zielony

ale to bledy ze strony serwera znow cos zwalili i nie umieja tego naprawic

kazdy ma lagi

znam goscia ktory ma neta 120mb i on tez ma lagi i to niezależnie od tego jakiego masz szybkiego neta i czy masz kompa syf czy demona

pozdrawiam

Opublikowano

@ cubaza47891374

Napisałem wyraźnie, że mam tak od ok. 3 miesięcy, nie chodzi tu o te lagi ze strony warrock'a. Sory ale czytaj uważnie. Zanim odpowiecie, przeczytajcie uważnie, wszystko!

Opublikowano

W gruncie rzeczy to nie masz co przejmować się obelgami ze strony graczy. W każdym pokoju rzuca się terminami i wyzwiskami od laggerów. Jeżeli jednak tak bardzo zależy Ci na tym, to możesz zapoznać się z pewnym tematem:

Klik!

Opublikowano

Zamykam na zyczenie autora.

I nie pisz ciagle na niebiesko a przynajmniej na ten odcien ;p

To moj kolor moderacyjny : )

Z gory dzieki.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...