Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wlasny Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec zacze od poczatku... Uzywam plikwo serwerowych ktore pobralem z 8 miesiecy temu. Serwer bez problemow postawilem na tym kompie co teraz... A teraz? Nie wiem co jest grane ; / Stawiam serwer wedlug kilku poradnikow... Serwer ladnie sie odpala... Lecz nie moge sie zalogowac na serwer ;s Probowalem robic serwer na hamachi i bez hamachi... Lecz to i to nie przynioslo skutku. Serwer chodzil lecz nie moglem sie zalogowac. Jaki clienta uzywalem i nadal uzywam zzyt2, probowalem takze zrobic spolszczenie do spatchowanego metina i nic z tego ; /

Serwa stawialem z np tego poradnika np :

To jest ukryta treść, proszę

Oraz znalazlem jakies poradniki przez hamachi na spryciarze.pl i serwer ladnie chodzi lecz nie moge wbic na niego. Jak juz wspomnialem te pliki serwerowe i clienta uzywalem kilka miesiecy temu i wszystko pieknie dzialalo...

Pomoze ktos? Bo nie wiem jaki blad popelniam ; / Dodam ze z 10 razy probowalem postawic serwer przez rozne poradniki i nie udalo mi sie...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png