Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kiedy Przypomnę To Hasło Mogę Mieć Nieprzyjemności?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Koło 2 lat temu przypadkowo podałem pewnej osobie hasło i login do konta. ( Myślałem ,że to mój kolega ,ponieważ miał podobny nick)

Korzystał on z mojego e-maila bez mojej wiedzy. Kiedy zmieniłem hasło do e-maila przyszło potwierdzenie o zmianę e-mail.

Anulowałem. Teraz mogę dać opcję " Przypomnij hasło " czy jak to tam jest w Metin2.

Mogę mieć nieprzyjemności jak ten ,który okradł gracza o nicku Taxik?

Proszę o odpowiedzi.

PS. Pisałem do supportu i GM napisał ,że konto jest moje ,ale nie wiem jaką reakcję może mieć ta osoba kiedy zobaczy ,że hasło jest złe.

Daję + i ewentualnie 5 : )

Pozdrawiam Cieć.

2ujrvv8.png

Opublikowano

Ogólnie chodzi mi o to czy nie może mnie pozwać tak jak Taxik tamtego gostka / gostke ^^

2ujrvv8.png

Opublikowano

Ja bym brał , wkońcu twój e -mail :) A na polcije by poszedł i co? Gościu dał mi konto na jego e - mailu , i teraz hasło zmienił xDDDD , "jak GM mówił twoje konto jest twoje " AVE GM

PS: A jaki lvl i eq postaci ? czy już zostawił na 30 lvl i eq +4 ?

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Kiedy ostatnio go widziałem ( Dawno nie grałem na danym serwerze )

Miał koło 40.

Miał jelonek +9 i jakieś tam czerwone +9 ;p

Reszty nie widziałem ( Patrzałem na wygląd postaci ) bo reszty nie chciał pokazać.

2ujrvv8.png

Opublikowano

mhm .. Bierz :) nawet jeżeli by zgłosił na policje, to i tak by nic nie zrobili . Wartość konta musiałaby być wyższa niż 100zł :) a ten syf to takie 15 zł? bo wątpie aby miał 5 bonów w all itemach ^ ^

Opublikowano

Wiele osób tylko tak mówi , że na policje poda itd. A sami się boją bo będą mieli niedogodności , w twoim przypadku nie zgłosi bo twój e - mail . Tylko siare by se zrobił na policji

3maj się ;D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...