Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Broń W Crossfire

barabaszek5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta 47 gold najlepszy ak !!!

awm kazda wersjs ma inne statystyki!!!!!! heh

Zbyt duża sygna.

Usunięto.

Opublikowano

Beretta i Akacze żądzą tyle na ten temat ;]

Michał można wiedzieć dlaczego ściągnąłeś moją sygne?

Opublikowano

Według mnie Scar Heavy cały czas z nim gram. Ale jak go nie ma w ankiecie to dałem inne ;D

" Jakie to prawo kruche skoro łamie je buchem "

spiderew.gif

evol.png

Opublikowano

ja bardzo lubie m4a1 kazdego rodzaju m4 custom,crystal,silver itp nielubie zato ak to szmlec nad szmlecami dla niektorychj pro bron dla mnie nie za wysoki reciol i zalatwa m4 to jest pro jak umiesz grasz i kirss tez a scar to tylko na td mapy i dla nowych ;>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Powiem tak gram w CF jakies 2 , 3 lata

Znam sie na rzeczy :P

Scar light jest bronią jak każda ale jest ona używana najczesciej przez noobów którzy nie potrafia grać cF ... z tej broni kazdy potrafi coś ugrać , chcesz być Pro ?

Zacznij grac ak 47 lub m4a1 , lub AWP

Ja jestem Typowym Snip3rem gram tylko AWM . Te bronie są dla ludzi ogarnietych którzy grają dobrze . :P

clayman.jpg

20314968874d3f219dd8402.png

Opublikowano

Ja mam AK-47 Silver Permament i AK 47 zwykłe po prostu nie ma na mnie mocnych.

Po pierwsze AK47 ma spory dmg oraz banalnie się z niego strzela.

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Opublikowano

Ja śmigam z awm xmas i desertem goldem też trudno mnie ubić mam też m16a2 ale nie umiem z tego gówna strzelać.

Kurde mogli by dać do gry scar light camo, adv, custom lub red dragon :)

Ale niestety takie rzeczy to tylko na chinolu :(

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ludzie co wy za przeproszeniem kuzwa piszecie!!!!! jakie goldy jakie ak zadne zalowe ak.Ak to bron dla noobkow tak samo m12s scar i wogole co NIEUMIEJA GRAC I IDA NA LATWIZNE BO SA SŁABI!!!!

Dobry gracz jest jak umie dobrze grac takimi broniami jak:m4,awm,dsr,pistolet to takie glowne i to sa pro bronie na ktorych od poczatku powinno sie uczyc grac bo te bronie nienaleza do najlatwiejszych ale za to sa dobre awm lub dsr +pistol to juz jest kosa tak samo m4 jak umiesz nia grac to tez kosa ciezko niektorym to zrozumiec co pisze ale coz.

PS.1 gold ktory jest dobry i WARTO go miec to desert eagle gold

E6c9g1v.gif

Opublikowano

dodaj m4a1 custom ;d

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie! wklej to na swoją sygne :)

Opublikowano

m4 niejest taka latwa bo nienapierdziela takim sprayem ze zara zabija jak scar i m12s i ak ale jst dobra tylko trzeba umiec grac ja kumiesz grac to bron dla cb bo jest szybka i jak umiesz grac to szybciej zabijesz niz tym pieprzonym ak czy scarem czy m12s

PS.ludzie co wy kur** widzicie w tym ak,scarze i m12s bronie dla noobow zawsze w takich grac to ak glownie i aaaaa biore szybko bo ak gold lezy aaaaa jestem noobem musze to miec a to szmlec takie samo jak ak 47 tylko ze +8 naboji o.O

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Moim zdaniem najlepsze bronie to:

M4a1 Custom

Kriss Super

M4a1 Gold

Dual Desperados

Właściwie to często z tymi broniami gram :D

kumpel mi daje krissa golda i duala :D

a jeszcze Thompson dobry.

lolencja.jpg

images1ndm.jpg

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...