Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o postać to zależy czy lubisz być tankiem,dps czy healerem.A to czy gra jest łatwa to ja powiem tyle.Jak pograsz trochę to się połapiesz co i jak ale będziesz musiał się sporo napocić żeby być pro :P

Jak masz jakieś pytania to pisz tu albo do mnie na pw.Pomogę ci

Opublikowano

Grałem w to i powiem ci Totalna Rzeźnia ! Ciężka gra do ogara. Według mnie.

bez reflików

Opublikowano

Grałem w to i powiem ci Totalna Rzeźnia ! Ciężka gra do ogara. Według mnie.

Ja na lew 17glowneej i 11lev subki postaci ogarniam już większość Roma choć cały czas czegoś nowego się o grze dowiaduje i gra wciaga mnie coraz bardzie nieraz trzeba tam trochę pogłówkować bo w grze można nabyć bardzo wiele umiejętności dla swej postaci a ulepszanie eq na początku może wydać się skomplikowane w grze nie zetknolem sie z ogromna ilością NOOBOW duza cześć graczy to ludzie 18lat+ większość gildi posiada Ts3 do komunikacji wiec można normalnie pogadać

a jak ktoś nie lubi myśleć niech sobie pogra w Metin2 i godzinami bezmyślnie morduje miliony mobów....wśród ograniczonych dzieci NEO oszustów i botów

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ze postacią w metinie nie chce sie sikac po takiej ilości wypitych potów dziennie :)

A co to RoMa to gra do najlatwiejszych nie nalezy potrwa z 2 dni zaczym zaczniesz ogarniac :)

Opublikowano

Według mnie łatwa do ogara czytaj tylko questy a wszystko zrozumiesz. Pamiętaj w tej grze się nie expi tylko wykonuje questy za które dostajesz expa i eq. A teraz taka rada :D nigdy nie kupuj eq u handlarzy jest do dupy :P lepsze jest to z questów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...