Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Crackiem

otnok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wy tez macie problem z crackiem do ibot ?

to go wstaw powiemy Ci gdzie jest problem

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

to go wstaw powiemy Ci gdzie jest problem

Nie moge tego wstawic. Problem polega an tym iz wlaczam ibot, wybieram serwer i bot po chwili daje znowu wybor serwera nie chce przejsc tego etapu.

Czy ktos kto ma cracka od K@mela ma to samo?

Opublikowano

Po pierwsze - bo i tak zadziała TYLKO na jego konto, a passów nie poda :)

Powiem tak...... mam to samo :(

Ale zara zobaczymy co jest grane ;)

EDIT: Czekam na K@mela moze on coś wykombinuje bo ja nie mam do tego teraz głowy :rolleyes:

Opublikowano

Z tego co widziałem to wydaje mi się że będzie nowa wersja. Poczekamy zobaczymy. Aktualnie pisze że serwer licencji jest aktualizowany.

Opublikowano

Fajny jesteś czemu nie możesz go wrzucić tutaj.? Bo co zapłaciłeś za to czy coś bo nie wiem za bardzo o co Ci chodzi ;] .

Wide ze ty twoj kolega wyzej jestescie tak glupi jak but(po co piszecie skoro nic do tematu nie wnosicie). Ten blad to nie jest nic co moge przepisac czy cos. Dla tego wyraznie napisalem ze chce informacji od ludzi którzy tez maja tego cracka.

Aha dzieki NetTech w koncu ktos udzielil mi informacji jakiej oczekiwalem, leci +

Opublikowano

Wide ze ty twoj kolega wyzej jestescie tak glupi jak but(po co piszecie skoro nic do tematu nie wnosicie). Ten blad to nie jest nic co moge przepisac czy cos. Dla tego wyraznie napisalem ze chce informacji od ludzi którzy tez maja tego cracka.

Aha dzieki NetTech w koncu ktos udzielil mi informacji jakiej oczekiwalem, leci +

K@mel mówi, że jak kombinują z nową wersją, to się na chwile sra crack, ale jak już wydają to jest spokój.

I dzięki za plus :)

Opublikowano

O co ci chodzi ?

Jak nic nie wnoszę do tematu jak wnoszę :P

Napisałem że chyba będziemy się spodziewać nowej wersji a reszta potwierdziła.

Opublikowano

O co ci chodzi ?

Jak nic nie wnoszę do tematu jak wnoszę :P

Napisałem że chyba będziemy się spodziewać nowej wersji a reszta potwierdziła.

Ty koleżlko to pisz se do kamela a nie forum swoim ''prywatnym krakiem'' zaśmiecasz!!!!!

Opublikowano

To ja jak zwykle wpost - To wypierdalaj, bo jak ma Ci ktoś pomóc ? ''Mam problem, pomóżcie, cracka nie dam''. I kto Ci kurwa mać pomoże jak nie wie na jakiej zasadzie działa ten crack ? Z dupy Ci tą pomoc wyciągnie ktos?...

Opublikowano

K@mel mówi, że jak kombinują z nową wersją, to się na chwile sra crack, ale jak już wydają to jest spokój.

I dzięki za plus :)

aha dzieki wielkie za info.

Ps. nie wiem co za idjota daje ci te -

Opublikowano

Eh chyba crack padl niestety:((( poniewaz jak wylaczylem wszystkie programy potrzebne do uruchamiania cracka to normlanie przechodzi wszystkie poczatkowe etapy. Tylko wtedy pokazuje ze licencja wygasla:((

Opublikowano

Pobieram nową wersję zobaczymy :

niestety nie działa, konkurs z tego powodu anulowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...