Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Zalogowaniem Na Strone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yO. Dostalem kiedys kiedys bana mozna powiedziec ze za nic ^.^ chcialbym wrocic do gry ale nie chce od nowa lvli wbijac. Wiec korzystajac z poradnika jaki kolega Enzil nam napisal,

chcialem napisac do GM o prosbe odbanowania. Po otrzymaniu bana powinno dac sie zalogowac na stronke tak? kiedy ja sie loguje tym zbanowanym kontem wyskakuje mi info ze

haslo jest niepoprawne.. o.0 ktos wie ocb?

PEACE

Opublikowano

eee, Wpisujesz źle hasło :O nawet jak masz zbanowane konto to możesz się na nie logować tylko zamiast w informacji widzieć swój level pisze creat character czy coś w tym stylu. Musisz coś źle wpisywać, sprawdź czy masz wyłączonego CapsLocka i czy zamiast literki "y" nie masz "z"... Tak samo cyfry wpisz zwykłą klawiaturą, a nie numeryczną...

...Rymuję, dissuję, bituję, Całe płyty komponuję,

Wierz mi, nie podskoczy mi żaden profesor,

z dyplomem Rehabilitowany Agresor...

Opublikowano

az tak nieogarniety to nie jestem.. wszystko dobrze wpisuje i wyskakuje ze zle haslo.

PEACE

Opublikowano

tak to jest wystarczajaco mysle ze nieodzyskasz acc i nie radze marnowac sil na wpisywanie :D

ale tak na serio : mozesz wbijac od poczatku jesli ci sie nie chce kup albo nie graj sa (chyba) tylko 2 mozliwosci na dobre konto

ja juz nie gram po baniku na ip <_<

-N3viiD-.png
Opublikowano

Zrób nowe konto i napisz z niego odwołanie .

Ale z tego co widzę minęło już sporo czasu .

Moim zdaniem nie odzyskasz już konta .

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...