Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga Na Graczy

ReDoUnDo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś:2 lutego 2011 o godzinie 10:00 wszedłem na server po czym patrze, że moje płotki na Cuboidzie zostały rozbite- pytanie jak?

Dla moich sąsiadów też są porozwalane domki i postawiane jakieś syfy przy nich. WIĘC PROSZĘ O ODPOWIEDŹ CO TU SIĘ STAŁO!!!!!!!!!!!

A i może byście zrobili ten server jednak na platnej wersji bo na tej nie ma sensu. same gnoje po 13lat tu grają

Opublikowano

Jest to spowodowane tym że nie robiliśmy kopi zapasowych cuboidów i mogą one zanikać więc proszę informować na czacie a ja to naprawie :].. Mnie nie poinformowali o tej komendzie nie miejcie mi za złe że jej nie używałem ale to nie moja wina..

P.S. Mam mniejszą aktywność teraz gdyż jestem u mamy :/

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ojejkuś straszne.. cały team to dzieci jakieś co mają mniej niż 16 lat ta? suuper team macie bez kitu...Odpowiedzialność-0% ..

Zrobiliście server a co 2h są jakieś duże lagi i kicki po co robić server jak się nie wie co i jak??

Opublikowano

Ojejkuś straszne.. cały team to dzieci jakieś co mają mniej niż 16 lat ta? suuper team macie bez kitu...Odpowiedzialność-0% ..

Zrobiliście server a co 2h są jakieś duże lagi i kicki po co robić server jak się nie wie co i jak??

Cały czas administracja pracuje nad serwerem. Duże lagi tak? Wiesz czym są spowodowane? Waszym ciągłym spamem na czacie.

Przy mass kick ciągle logujecie się i potem nie możemy pracować a wy się użalacie że dajemy wam bany.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

termiator nie mów ''was'' ja tak nie robie. ciężko wam zrobić zabezpieczenie jakieś na spam? przy mass kick ja se zostaje na servie. Zróbcie płatną rejestracje może wtedy

się ograniczy server do normalnych graczy a nie gnojków po 13lat. Jak wy możecie pracować jak teraz Kris se na servie siedzi i w dupie ma to co ja piszę i inni gracze.

Opublikowano

@2UP są ludzie i taborety.

@Topic Ja też miałem już parę razy rozwalony dom i nie płaczę.

Reduto ty piszesz bez sensowne posty na forum. Wiesz co to jest wersja beta!?

Poczekaj aż będzie wersja finalna gry gdzie wszystko będzie działało na 100% .

Beta to tylko wersja testowa.

I pewnie byś się zdziwił ile Geo ma lat i opiekuje się całym serwerem w roli Administratora.

@Terminator, a na czas pracy z serwerem nie można po prostu wyłączyć serwera tak żebyście mieli tylko wy dostęp. ?

Lub postawić serwer na kompie tam sobie grzebiecie jak coś wygrzebaliście wyłączacie serwer i bazę kopiujecie na serwer mpc .

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Może pracuje hmm...? Ja obecnie jestem w szkole więc ci nie pomogę. Poza tym wczoraj dostał ostrzeżenie od Geoninga.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

@Redundo Kur*a ty nie decydujesz, moderator to też człowiek, a nie zwierze na twoje potrzeby. Ale zapewne ty Redunto byś się świetnie nadawał na posadę moda to napisz nowy temat i pospam na PW Geoningowi, może Ci da moda i zobaczysz że to nie jest takie łatwe!

1365881062-U68160.png

Opublikowano

To se idź i spamuj nie jestem jakimś dzieciakem ne0 co ma spamować żeby moda dostać i go nawet nie chcę tylko jak ktoś chcę moda to ma być odpowiedzialny za tą posadę a nie w dupie mieć. Masz racje powinni zrobić dostęp tylko dla nich i rejestracje za sms wtedy by wszystkiego tego nie było a i nie redunto tylko Redoundo naucz sie czytać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...