Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cheat Engine W Dsj 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otwórz proces

w grze wiatr w opcjach na 0 , w ce value 0 , First scan

w grze wiatr w opcjach na 1 m m/s , w ce value 10 , Next scan

w grze wiatr w opcjach na 1,6 m m/s , w ce value 16 , Next scan ,

itd zwiękaszając siłe wiatru tak samo jak value do czasu az bedzie jedno znalezione, czasem 3-5 skanów wystarczy

mamy jedno , klikamy 2x dodaje na dół , dajemy freze , klikamy w Value i zmieniamy na 0 ... i fru bez wiaterku , mozna więcej no 200 ( 20 m/s) 400 ( 40 m/s ) itd jak pasuje a skoki wyja po prostu za skocznie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a nie lepiej increased i decreased ?

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

to zrób to sam w tych opcjach , skoro daną wartość można dowolnie ustawić to po co jej szukać za pomocą zmniejszania czy zwiększania ? inne opcje gry przy okazji ulegają zmianie jeśli są zależne od siły wiatru a nas interesuje tylko jedna WIATR i to jej zmian szukasz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Chciałbym się dołączyć do pytania i dodać swoje - gdzie mam zmienić ten wiatr w opcjach, robem?

Bardzo przepraszam wszystkich użytkowników, jeśli padły jakieś obraźliwe teksty z mojego konta oraz moderatorów za zaśmiecanie forum. Powodem było to, że dałem passy do konta koledze, który lekko mówiąc jest idiotą.

SORRY!!

Opublikowano

opcjach GRY , gdzieś tam się ten wiatr ustawia

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

opcjach GRY , gdzieś tam się ten wiatr ustawia

Tam jest tylko grafika, dźwięk i czułość myszki ;/

Bardzo przepraszam wszystkich użytkowników, jeśli padły jakieś obraźliwe teksty z mojego konta oraz moderatorów za zaśmiecanie forum. Powodem było to, że dałem passy do konta koledze, który lekko mówiąc jest idiotą.

SORRY!!

Opublikowano

a możliwe, jak widać opis mój bardziej pasuje do dsj4 , nie gram tylko rozpracowywałem siostrzencowi jakieś skoki a numer mnie nie interesował

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

W takim razie robem sproboj rozpracowac DSJ 3.Napewno sie jakoś da to zrobić ale jak?hmm...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Moze ktos wkoncu napisze jak cheat engine zmienic wiatr w DSJ 3?Lub cos innego zrobic by daleko poleciec;d

• 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

otwórz proces

w grze wiatr w opcjach na 0 , w ce value 0 , First scan

w grze wiatr w opcjach na 1 m m/s , w ce value 10 , Next scan

w grze wiatr w opcjach na 1,6 m m/s , w ce value 16 , Next scan ,

itd zwiękaszając siłe wiatru tak samo jak value do czasu az bedzie jedno znalezione, czasem 3-5 skanów wystarczy

mamy jedno , klikamy 2x dodaje na dół , dajemy freze , klikamy w Value i zmieniamy na 0 ... i fru bez wiaterku , mozna więcej no 200 ( 20 m/s) 400 ( 40 m/s ) itd jak pasuje a skoki wyja po prostu za skocznie

Jezuu jeżeli się nie znasz to nie pisz, pomyliłeś DSJ 3 z DSJ 4 -.- LOL

W DSJ 3 nie ma czegoś takiego jak zmiana wiatru ;) pobierać DSJ 4 beta-1 bo na beta-2 nie działa leniuchy :D

sygnadm.png

Mogę pomóc ? Pisz na Pw a się odezwę ;)

Pomogłem ? Daj lubię to :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...