Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam surę 66lvl eq :

Duchowa+9 def,speed+3 i spalone

Nimfa+9 smieci,potwora,powt+3

helm na 41+8(Chyba zamkowy)

Lwia Tarcza+9

Ebo+9

Srebrna+9

nasz 1500hp

buty 1500hp

Skille :

Zbroja m10 7ku do G

ostrze m9-1ku do m10 / 11ku do G

Smoczy wir m7 , 1 ku do m8

strach 1

rozpro 1

palec - reszta

Kasy mam okolo 530kk

Defa- 613

A teraz pytanie . Jakie mam zrobić eq , żebym dawał sobie rade w v2 na szponach powiedzcie jakie eq i ile grupek z tym wezme (teraz biore bez buffa 1-2grupki)

Za odp, które będą sensowne oraz zrozumiałe i mi pomogą postawie + lub - według zachcianki .

:]

Opublikowano

Ja tu nie widze niczego złego, co najwyżej biżuteria 2k hp, kolczyki z nieb łez lub jakieś 12 inta do włączanie skilli i przetopy do ebo i srebrnej. Może nimfe zamień na bojoweg odborego lub jakiegoś egzorcyste.

Ja mam jeszcze naszyjnik z nieb łez +8 i z buffkiem mam 50% na krytyka, biore po 7 grupek szponów, reszte eq mam podobne.

Opublikowano

Jeśli Cię stać kup coś z % do pż (w zbroi i bransie). Dodatkowo exp z buffem (nawet 30% się przyda i to bardzo).

Opublikowano

ja bym polecał jescze wbić te 2 skille na G chwilke zejdzie chyba że Ci się śpieszy :) co do eq to nawet ładne jeżeli zrobisz buffa ~30% to spokojnie bd brał z 7 albo i lepiej grup. Ja obecnie gram surą 54lv mam buffa 29,7% i biore 3 grupki szponów(480 deffa) pamiątki nie zrobione :D z tym że mam tzw. nie odrzucanie mobów z konia polecam bez tego męczyłem 2 grupki a z tym 3 jade na loozie a buff oczywiście pomoc i błogo Ci stykną szkoda czasu na wbijanie odbicia masz kase więc możesz kupić buffkowi np. broń 8 INT i tarcze oraz kolce 42 +7/8 nie są bardzo drogie jeszcze jedno ile masz teraz HP? bo może lepiej bedzie jak wymienisz ebo na kolce z łez dość dużo dają do ostrza i zbrojki :]

Opublikowano

Minimum 11-13k hp , 600-650 defa z ochronką.

Nimfę wymień na porządnego fms'a +9 średnie 35%+

Regeneracja PŻ czyli kryształowa i ametystowa. + HP i krytyk

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...