Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga Na Modów ( A Szczególnie Krismisalka)

hrabia14

Czy krismisalek powinien zostac odwolany z funkcji moderatora?  

69 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy krismisalek powinien zostac odwolany z funkcji moderatora?

• tak
      37
    • nie
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj okolo 19 zaczalem prosic o cube mimo iz krismisalek ewidentnie byl na serwerze i jakos nie wykazywal oznak wykonywania jakiejkolwiek pracy. Moze to poswiadczyc wiele osob z serwera. Osobiscie proponuje odwolanie krismisalka gdyz jego przewinienia wlaczajac w to naduzywanie jego funkcji, i niedokladne wykonywanie swojej pracy. W tej ankiecie skierowanej do geoniga glosujemy nad odwolaniem krismisalka.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Może jestem za nim ale trochę się podpiszę niestety. Banowanie graczy z powodem "Naucz się czytać" to trochę nie poważne.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Kris dostał ostrzeżenie, zobaczymy jak będzie dalej, bo osobiscie widziałem jak latał za wami i zakladał cuboidy.

Opublikowano

A ja od pierwszego dnia zakończenia bety próbuję rozwiązać problem to żaden mod mi nie pomógł (dalej).

http://www.mpcforum.pl/topic/287081-problem-koniecznie-wejdz/

wilk.png

Opublikowano

Wiedzcie drodzy gracze, że takie ankiety nie będą wpływać na to czy ktoś będzie w Teamie czy nie.

Pozwólcie administracji serwera o tym decydować.

Najlepiej to każdego moda byście obrzucali mięsem, bo akurat Wam cuboida nie założył. Pamiętajcie, że na serwie prawie cały czas jest +100 osób i trudno każdemu dogodzić.

Opublikowano

Akurat ja dziś krissowi zająłem sporo czasu , wraz z termiatorem przeliczali moją budowlę na cuboida jednakże jest " troszkę " za duża ...

Moim zdaniem kriss jest całkiem dobrym modkiem . Zresztą modzi też chcą pograć bo jednak zakładanie cubek przez cały dzień to mało ciekawe jest ...

ingame:Cortelyou

Opublikowano

@hrabia

kokosz jest właścicielem serwera, Geo jego administratorem i to oni będą decydować o Teamie tak samo jak tutaj na forum decyduje o tym jego administracja.

Nie zniżałem Cię do żadnego poziomu, nie zrozumiałeś mnie.

Co do tego bana, czy kicka za złe pisanie nicka to faktycznie była przesada, kris dostał naganę i więcej się to nie powtórzy. Wszyscy się mylimy, jesteśmy tylko ludźmi.

Opublikowano

Jaki wy macie problem zawsze jak o coś prosiłem krismisialka to mi pomagal więc..

Opublikowano

Ja na krisa też złego słowa nie mogę powiedzieć. Najpierw zrobił mi cuboida, a potem dopisał kolegę i to bez żadnych problemów.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Dałem nie - czemu?

Jest on bardzo dobrym moderatorem, banuje tępych ludzi którzy tylko niszczą rozgrywkę serwerową, można by powiedzieć że plewi chwasty. Nie założył Ci cuboida, bo patrz jaki jest spam o niego. Na dodatek spójrzcie jak mało jest osób w ekipie, a wy chcecie żeby było więcej, przy czym piszecie takie durnoty. Takie rzeczy można załatwić inną drogą niż od razu lecieć z papą do heada. Dziękuje.

Opublikowano

Ja o krisie mam dobre zdanie...

Na ts ktoś powiedział zeby zalozyćcuba albo cos on odrazu zakłada....

Edit:

@madmanpl

Zgadzam się w 100%...

76561198004076728.png
Opublikowano

Zresztą modzi też chcą pograć bo jednak zakładanie cubek przez cały dzień to mało ciekawe jest ...

Wydaje mi się, że właśnie po to ktoś się zgłasza na moda, żeby to robić. Sam bym chciał być modem, ale chcę też pograć normalnie, a nie za ludźmi latać, dlatego wciąż tylko rozbudowuję rezydencję moją i kolegi. Zgłaszając się na moda trzeba liczyć się z tym, że będzie się miało mało czasu dla siebie.

Opublikowano

Według mnie Krimisalka to jeden lepszych modków , tylko że zamiast mu spamic na czacie to byśćie kurtularnie napisali do niego na msg.( mi osobiście cuboida założył po 3 min jak do niego napisałem (był zajęty dawaniem komuś)).

A po drogie to nie jest robot żeby 24/7 jak jest na serwie rozdawał wam cuby , on tez chce trochę pograć.

@up Zgadzam sie!

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Osobiście do krisa nic nie mam. Wczoraj napisałem raz że chce cuba i dał mi go odrazu. I nie piszcie głupot że nic nie robi, bo widzę że co chwilkę komuś pomaga i daje cuba a nie może robić wielu rzeczy na raz ...

5649.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

sygnaember.gif

Opublikowano

Dzisiaj na jego ublizanie mi odpowiedzialem mu "szczeniaku" i co? ban oczywiscie nie dosc ze nic nie robi to jeszcze wykorzystuje moda do osobistych spraw. 100% do usuniecia z teamu.

PS:chce zeby zastapili go kims lepszym dla was ja juz tam nie gram wlasnie przez tragiczna administracje

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...