Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

warrock nie działa???

lol232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam pytanie. mamproblem z warrockiem poniewaz wlaczam gre i podczas logowanie pisze mi unable to connect i zebym wszedl na warrock.net zeby miec wiecej informacji na ten temat. jak mi sie uda zalogowac to wybieram serva (ponad polowa Heavy) i tam jest okienko do wybrania UO CQC albo BG i jak klikam join to pokazuje mi pasek z nickiem i lvlem na dole a okienko z roomami do wybrania sie juz nie pokazuje. da sie cos z tym zrobic?

@edit

ups sory mialo byc w pomoc techniczna

prosze o przeniesienie (jak sie da)

Opublikowano

spox myślałem że tylko u mnie tak jest dlatego od razu za reinstal ale jeżeli inni tak mają to się domyślam że to znowu to jebane K2

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Witam. miałem tak kiedyś, poczekałem ze 2 dni i przestało, ale jest jeszcze coś gorszego od tego że nie możesz wejść dalej.

Raz mialem tak że, wlaczam warrocka i loguje sie i dupcia, komunikat z warrock.net

Albo inny przypadek: placzam warrocka loguje sie a tam pusto. nie mam serverow, mało kompa nie rozwaliłem, ale po kilku dniach wszystko wróciło do normy.

koleś poczekaj kilka dni (1-3) to ci samo sie naprawi.

@dit właśnie wlaczyłem warrocka i tu nagle jakiś głupi komunikat, taki co juz kiedyś mialem że mam sie zkonsultować z warrock.net...

jebane K2

b9b2c23333504257ba9ad2c7e7559f6d.0.gif

COŚ CI SIE NIE PODOBA?! CTRL + W !

Opublikowano

Serwy były tylko nie mogę się zalogować zresztąteraz każdy kto się wyloguje to już się z powrotem nie zaloguje :/ będzie znowu patch najprawdopodobniej tak przynajmniej te pedały z K2 mówiły

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

• Dodaj nową pozycję...