Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki Nauszne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Szukam dobrych słuchawek nausznych do gier i muzyki :) . Kwota jaką zamierzam wydać to +\- 100 zł. Zależy mi też na dobrym pozycjonowaniu dźwięku. Liczę na waszą pomoc dam plus albo minus jak kto woli xD .

Pomogłem daj PLUS

Opublikowano

Za 100zł to za dużo nie zdziałasz.

Masz tu kilka dobrych firm

1

2

3

Dziękuje za odp.:) W takim razie ile musiałbym wydać na słuchawki z górnej półki?

Pomogłem daj PLUS

Opublikowano

@up

Słuchawki o bardzo słabej jakości dzwięku. Miałeś kiedyś coś innego na głowie? Wydaję mi się , że nie.

@top

poczytaj

http://www.techfanatyk.net/polecane-sluchawki-nauszne-do-gier/

http://www.techfanatyk.net/polecane-sluchawki-nauszne-muzyczne/

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

Creative fatality są bardzą dobre sam używam , wygodnie nie cisną w uszy dobra jakość dźwięku . Dobrze nadaje się do counter-strike naprawde polecam.

Mają niezłe basy

Opublikowano

Może troche odbiegnę od tematu, ale które słuchawki douszne najbardziej preferujecie i polecacie? Chodzi mi o rodzaj, nie o firmę.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano (edytowane)

Popieram. Nie bierz byle czego.

Jeżeli liczysz na dobre pozycjonowanie to tylko SENNHEISER HD 201 (oczywiście w tym przedziale cenowym).

Zakupiłem takie kobiecie jakiś czas temu i oboje jesteśmy zadowoleni. Sporadycznie zakładam do niektórych kawałków i bardzo chwale sobie wysokie tony :)

Nie nosiłem ich dłużej niż przez godzinkę dlatego nie wiem czy nadają się do dłuższego używania (podobno niektórych uwierają). Ostrzegam to są słuchawki zamknięte, dlatego wentylacja jest taka jaka jest.

Są o nieeebo lepsze od 202. Testowałem u kolegi na mp3jce jakiś rok temu i bas zagłuszał wszystko + zawartość potrafiła drżeć radośnie do rytmu muzyki.

Jeżeli szukasz dobrego sprzętu za 100 zł to polecam te Senki :) Oferują najlepszą jakość dźwięku w tym przedziale cenowym. Dodaj do tego dobrą jakość wykonania, solidne zamknięte nauszniki i dość fajny wygląd. Kupisz je za 80-90 zł. Za resztę możesz sprawić sobie dobry mikrofon i fajny zestaw zarówno do gier jak i muzyki :)

EDIT.

Teraz mi się przypomniało - możesz poszperać po allegro i zapolować na MDR-V700 (Sony). 100+ i kupisz jakieś używane.

Edytowane przez Fifolski

f.png