Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Olbrzymi Luk Zoltego Smoka. Prosze O Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, gram ninja archer 75 lv ognista g2 trujaca g1 deszcz g1 powtarzalny m7(zaraz m8) i mam dylemat -,- bo nie moge znalezc olbrzymiego zoltego luku +9. Mam jeden +8 i jeden +7. Spalilem juz 4 luki z +7 na +8 wiec raczej nie bede robil tego na +9. I moje pytanie brzmi czy duza roznica bedzie jak wloze do tego +8 kd na woja sure i powtorki a do tego +7 szamana ninji powtorki, niz jakbym wlozyl kd do luku +9? Duza roznica w dmg bedzie? Bo jesli nie to wale to szukanie lub robienie na +9 a wkladam do tych co mam. Za pomoc od gracza ktory sie zna na archerze daje +yyy...

Opublikowano

Jeśli naprawdę nie chce Ci się robić tego łuku to w ostateczności możesz zostawić tego +8. Tego +7 próbowałbym jednak walnąć na 9.

Opublikowano

@UP

Ma rację zaryzykuj jedną szt. na +9(Jak zrobi na +8 oczywiście )

21939.png18706.png

200 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

400 Postów[X]

slidbar.gif

Kiedyś zbierałem -

A teraz Like

Opublikowano

dobra nakupuje lukow +6 zrobimy +7 i mooooooze +8 -,- i potem 1 sztuke sprobuje na +9, a jak nie da rady to zostawiam. Pytalem czy duza roznica w dmg bedzie?

Opublikowano

Jeśli się nie mylę to jakieś 50-75dmg a na PL'u to chyba dużo :P

21939.png18706.png

200 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

400 Postów[X]

slidbar.gif

Kiedyś zbierałem -

A teraz Like

Opublikowano

Jeśli się nie mylę to jakieś 50-75dmg a na PL'u to chyba dużo :P

Róźnica będzie trochę większa. Na skillach M będzie to około 500 dmg na skillu (?). Na skillach G+ jakieś 1k (wszystko zależy oczywiście również od % na ludzi...)

PS. Nigdy nie miałęm tego łuku +8 i +9 ale te dmg wywnioskowałęm z moich przeżyć z metina;d. Mogą być trochę inne...

Polecam iść na jakiegoś 4fun i to sprawdzić. Ale różnica będzie przy skillach (czy to M, G, P), więc sprawdź tak jak masz obecnie na plu.

Opublikowano

Masz już 75 lv, więc pewnie kiedyś wbijesz ten 80-90 i zrobisz epika, więc radze zrobić na +9 ;)

Różnica w dmg nie będzie aż tak duża, ale będzie.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Różnica będzie spora... biorąc pod uwagę łuk +9 z kd i +8 z kd :P

Te łuki są tanie więc nakupuj full +6 i chodź na dt, kiedyś napewno wejdzie na 9 ^^

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

no wlasnie tez zauwazylem ze z luku +7 a +8 jest roznica 300-500 dmg, to troche duzo niestety. Nakupowalem 15 lukow+6 i jedziemy na dt :) tyle ze dzisiaj bylem 5 razy na kowalu i ani razu bron mistrz -,- porazka z tym dt, ciezko bedzie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...