Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krótko I Na Temat Lagów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem kurwa krótko i na temat.Znaczy pytanie Kiedy znikną lagi piszą gdzieś na Neume albo ogółem jakiś forum ? .Prosta odpowiedź mnie satysfakcjonuję Tak wiem i tak dalej nie nie wiadomo i koniec

Opublikowano

Pewnie robią coś na servie. Może usuwają LuckyShot. Może wgrają patcha z nowym HackShield'em i będzie 0 lagów i 0 hacków. Pomogłem? Daj +!

"Niech ryczy z bólu ranny łoś...."

Opublikowano

Ledwo co sie doczytałem -.- Formuj zdania lepiej bo nie chce mi sie czytać posta x5 aby cos zrozumieć...

Generalnie nikt nie wie kiedy one znikną więc no niestety nie wiadomo jak narazie.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

ja rano gram tylko europe... wieczorem eu es;t:D i bez lagow... gorzej z wlączeniem gry.... z 20min czkeac na Gamestart

Jak mozesz daj +

Opublikowano

Nic na to nie poradzimy. K2 na pewno pracuje nad rozwiazaniem tego problemu a przynajmniej tak powiedziano mi na oficjalnym forum jak rozmawialem sobie pare dni temu na prosbe jednego z userow.

Trzeba czekac i byc cierpliwym.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...