Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Internet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie bo akurat w sprawie neta to jestem zielony jak podłaczyć sie do neta wiem że coś trzeba kupić , ale słyszałem o tym,

że każdy profil ma darmowy miesiąc czy to prawda jak tak to co można robić co miesiąc nowy profil i co miesiąc mieć neta za darmo.

sugnadlakelkela.jpg
Opublikowano

słuchaj. aby mieć neta potrzebujesz router, konfigurujesz go i łączysz kablem z xbox'em chyba że masz slima z Wi-Fi wtedy łączysz bezprzewodowo ;)

można też podłączyć poprzez komputer ale musisz mieć 2 sloty pod ethera w karcie sieciowej i jest dużo piepszenia w ustawieniach na PC i nie wiem czy jest taka opcja przy Windows 7

a twój pomysł z robieniem co miesiąc nowych kont nie wypali ;p

bodajże na jednym xbox'ie można zrobić 2 konta z darmowym miesiącem, a potem musisz kupować, a poza tym kto by chciał ciągle robić nowe konta - tracisz aktualne osiągnięcia i znajomych...

@offtop

fajną masz sygne ;p

Opublikowano
można też podłączyć poprzez komputer ale musisz mieć 2 sloty pod ethera w karcie sieciowej i jest dużo piepszenia w ustawieniach na PC i nie wiem czy jest taka opcja przy
Jeżeli masz starą neostradę z modemem Sagem Fast xxx to styknie jeden port ethernet ale z tym jest więcej roboty niż to wszystko warte... Lepiej jest jak masz ruter podłączasz tylko w/w kabel pod ruter i do iksa i grasz :]

icecubea.png