Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Szukam Hacka/Trainera Do Minecraft Beta 1.2.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam hacka/trainera do minecraft beta 1.2.2 z opcją

-nie skończoność klocków/narzędzi

- klocki rozwalają się za 1 uderzeniem

-zawsze dzień

-edytor save że dodaje sobięnowe przedmioty ( mam invedit ale nie ma nowszych przedmiotów typu glow stone itp)

I czy w ogle jest coś takiego że wykrywa mi jakie klocki gdzie sa? Ze szukam np diamentu i pokazuje gdzie jest (najlepiej gdyby działał multiplayer)

leonardoostatniawieczer.jpg

Opublikowano

Kiliknij aktualizacje i odpalaj potem _INVedit i usun INVedit w folderze może ktoś to lepiej wytłumaczy :P

Opublikowano

xxx ten mod spelnia twoje wymagania

1 klocki sobie dajesz wpisujac item (numerek itemu) i ilosc moze byc nawet 200

2 wpisujesz instantmine i psujesz wszystko 1 uderzeniem

3 time day

4 to samo co 1

nie dajemy linków do innego forum

Opublikowano

Ja też bym był zainteresowany takim cudem, byleby "wykrywał" rudy, bądź jaskinie, czy też lawę znajdującą się pod nami. I jak jeszcze działało by to pod Multi. :D

Opublikowano

@UP Polecam MineEdit. Niestety nie działa to na MultiPlayer

Mini tutek:

1.Pobierasz

2.Instalujesz

3.Wchodzisz

4.Wybierasz świat

5.Klikasz

6.Sprawdzasz gdzie są Zombie Spawnery

7.Tam gdzie one tam i jaskinia

8.Sprawdzasz ile metrów od ciebie, idziesz i masz :)

Dzięki temu programowi możesz sobie dodawać też do eq itemy, sprawdzać co jest w skrzyniach pod ziemią itd.

Upload programu by me: http://www.speedyshare.com/files/26625176/MineEdit_Upload_by_Advix2210.exe

Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=156654d9160ad37edd367a8f43b1eb044e519159ecae5919a61832568a515db9-1296585073

Miłego cheatowania :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ja też bym był zainteresowany takim cudem, byleby "wykrywał" rudy, bądź jaskinie, czy też lawę znajdującą się pod nami. I jak jeszcze działało by to pod

Wystarczą textury pod przezroczystą skałe ;D

Down@ No chyba ze tak xD

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Też. Ale by działał tak

-Wyświetła kolorowe kwadraty np. poamranczowy kwadrat wyswietlony zelazo. Bardzo fajne by bylo. Najlepiej to cheat ktory daje rzeczy.

Ratvii.png

Akceptuje zaproszenia do PS3 od każdego!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

jeżeli chcesz na multi to musisz mieć zainstalowane worldguards. nie pytaj jak to się instaluje bo nie wiem.to coś jak single player commands ale na multi. :P

Opublikowano

Założycielu tego tematu !!! Jesteś totalnym idiotą, nie szanujesz religii. Chyba jesteś upośledzony, żeby się tak nazywać ...

• 7 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...