Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rank Hack?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak wiecie - trudno nabić 15 prestiż. Nie wiecie kiedy będzie on do ściągnięcia?(rank hack)

Co prawda są już rankhacki, lecz płatne. Jeśli ktoś się orientuje kiedy mogą one być do ściągania za free niech przybliży termin.

bokserzy16.gif

Jestem fanem Call of Duty. Lubię pograć w CS'a 1.6 na zombie modzie, jak i również popykać w Metina czy w WoW'a. Nie przepadam za grami typu tibia, margonem. Jestem jaki jestem, po prostu.

Opublikowano

jak narazie nie ma Rank Hacka i bardzo dobrze bo tacy ludzie jak ty nie umieją widać wbić Prestiżu sami.

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano

jak narazie nie ma Rank Hacka i bardzo dobrze bo tacy ludzie jak ty nie umieją widać wbić Prestiżu sami.

Jebany dzieciaku. Nie jestem no=life'rem jak ty, nie utrzymują mnie rodzice którzy spełniają twoje zachcianki. Mam uczelnię i pracę, o której ty możesz marzyć. Takim bezsensownych komentowanie do dupy zajdziesz w życiu, a w sumie co ja będę.. Jesteś ZEREM, nawet nie potrafisz na temat postu napisać. Gratulacje.

PS.

15prestiż jest mi potrzebny, bo chcę mieć złoty kamfulaż.

bokserzy16.gif

Jestem fanem Call of Duty. Lubię pograć w CS'a 1.6 na zombie modzie, jak i również popykać w Metina czy w WoW'a. Nie przepadam za grami typu tibia, margonem. Jestem jaki jestem, po prostu.

Opublikowano

E sam tutaj pokazałeś jak piszesz na "temat" a złoty kamuflaż jest od 14 o ile się nie mylę a rank hacka nie ma i przez długi czas za free nie będzie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...