Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otuż mam problem z usb mam win xp sp2 i nie czyta mojego telefonu , a kamerke klawiaturę i myszkę tak , pisze że nie może rozpoznać użądzenia , wcześniej chodziło bez zarzutów

MELIUS EST SEDERE BRAVE ET PRAECLARIUS MULTUM AC DIU

Opublikowano

czasem musisz zainstalować oprogramowanie do telefonu i uruchomić program, dopiero telefon będzie rozpoznawany przez system

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

w google jak szukałem to wyczytałem coś że to może być wina też sterowników, mam pirata więc nie będę ich aktualizował

MELIUS EST SEDERE BRAVE ET PRAECLARIUS MULTUM AC DIU

Opublikowano

A nie które telefony mają fukcje różne w ustawieniach Np:

-Pamięć masowa

-Drukarka

-Samsung PC studio (zależy od modelu telefonu)

To wybierz pamięc masowa i wtedy spróbuj podłączyć do komputera. Powinno być okk

LICZĘ NA + ;)

Opublikowano

telefon powinien zapytać w jaki tryb podłączyć urządzenie , sprawdź Bluetooth jak masz możliwość czy działa przy połączeniu kompa z telefonem

jeśli przełączanie gniazd usb nic nie dało nadal a Bluetooth działa jak należy masz uszkodzony układ wejścia/wyjścia danych USB na płycie telefonu, serwis tylko jeśli masz na gwarancji albo za odpłatnością ale to już zależy od rodzaju telefonu i zakresu usterki ( od 50 do 200 zł )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Windows XP SP2 ma duze braki w bazie sterownikow systemowych... Windows 7 ma juz duzo wiecej sterownikow wiec stad wiekszosc sprzetu na lajcie obsluzy.

Moim zdaniem pewnie masz plyte, ktora dostales w zestawie z telefonem. Uruchom ją i zainstaluj z niej oprogramowanie do telefoun beda w nim tez sterowniki do Twojego telefonu. Dzieki temu bedziesz mogl sie polaczyc z telefonem poprzez swoj komputer.

Tylko pamietaj ! Zainstaluj oprogramowanie dostarczone na plycie wraz z telefonem.

POzdrawiam.

jqeuR.png