Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAK URUCHAMIA SIE HACKI W WARROCK

xCSx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie wlanczam warrocka z hackiem i jak juz jestem w grze i sie loguje to co potem mam zrobic lub wlaczyc bo nie wiem

Opublikowano

zależy jaki to hack,ale przeważnie włącza się menu hacka insertem

Grać nie umieją a cheatować umieją... ;|
Nie lubię spamić... wolę edytować

Opublikowano

Zwykle włączasz haka, potem warrocka. Jeśli ktoś np. na forum napisał że ma menu, to zazwyczaj klikasz INSERT, a jeasli np. że hack nieposiada menu to wtedy wszystkie jego opcje sa automatycznie włączone. ^^

s-08-13-564289.png
Opublikowano

1.Jeśli masz Hack D3D najpierw włączasz Hack pozostawiając plik .rar dlatego że znajduje się tam plik .dll który odpowiada za hack

2.Włączasz Warrocka

3.Jeśli nie będzie w górnym lewym rogu menu pokazane to wciśnij przycisk INSERCT wtedy się pokaże menu.

4.Gdy już masz menu potrzebna klafiszologia podam ją : Otworzenie Menu danego nagłówka i aktywacja danej funkcji : Strzałki LEWO I PRAWO

5.Wybieranie danej funkcji : GÓRNA STRZAŁKA I DOLNA

6.Gdy już zaznaczysz odpowiednie dla twoich wymagań funkcje logujesz się i HAVE FUN^^

6.Jeśli masz hack robiony w VB to nie ma znaczenia czy będzie pierwszy warrock czy hack obojętnie jak.

7.Logujesz się i zaznaczasz dane funkcje i HAVE FUN^^

no siema

Rekrut
Opublikowano

Niektóre hacki mają już fukcję włączone lub włączasz je przed warrockiem. Większośc ma menu, które pokazuje się zwykle po wciśnięciu przyciksu "insert", na laptopie "ins"

Opublikowano

dobra dobra już starczy tego spamu proponuje close topic już on wszystko wie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...