Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Prawda O Evonis - Team

Assassin94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jest mi smutno z powodu jakiego zakładam ten temat, ale ktoś musi..

Na początek chce powiedzieć że serwer Evonis jest idealny pod względem Rat tzn. drop exp itd.

Wydaje sie wszystko pięknie prawda? A jednak, Team a konkretnie Oskar13 rozdaje itemy znajomym, dodaje levele, ogólnie wspiera swoich znajomych co oznacza gre nie fair-play.

Gdyż moi znajomi zrywali nocke, jednym słowem starali się żeby być top 1 w rankingu a tu co? : ) Oczywiście kolega Oskarka w 1h jest w rankingu.

Pewnie mówicie że ta opowieść to z palca wyssana? Tak? I tu was zaskocze .. mam nie podważalne screeny !

http://www.speedyshare.com/files/26611302/0131_170248.jpg
http://www.speedyshare.com/files/26611336/0131_170300.jpg

A tu chciałem wszystko w jednym ująć lecz musiała iść. Ale i tak powiedziała ile gra ; ). Prosze zobaczyć w rankingu jej level :Pozycja:27 Heroida 55Lvl 4107192 21

http://www.speedyshare.com/files/26611423/0131_223659.jpg

Pozdrawiam cała gildie `NieMaLipy`

Prosze w tym temacie dawać swoje screeny bo napewno nie tylko ja o tym wiem.

PS. Szkoda mi tylko Merkona, Tenmy i ZuyPana gdyż oni nie są fałszywi ; )

Zbieram +`siki

Z góry dzieki: )

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dał swojej kuzynce Eq, ale jak widać nie daje na prawo i lewo tylko dal kuzynce i tyle, a ona i tak nie szpanuje sie jakie ona ma eq itp...

matjes4.png

Opublikowano

ta bo tak to jest jak sie dodaje gartske niedojebków z forum MPC.

zreszta co tu wiecej pisac, jezeli sama koncowka jego nicku Oscar13 mowi sama za siebie ?

Może i dał eq ale nie znasz go więc nie pisz takich rzeczy.... Nawet nie wiesz co zrobił dla serva.

sygna.png
Opublikowano

Nie ma nic gorszego niż spoufalanie się Administracji severa z Graczami.

Na każdym serverze prawie tak

@Biedny Oskar już zawiną ogon i uciekł ;s

Opublikowano

Ogolnie mam nadzieje ze ten czlonek zostanie wydalony bo ja chce grac na powaznym serwerze a nie na serwie gdzie chlopak sie bawi na dodatek ortografia nie wlada za porzadnie... Ogolnie takie osoby powinny miec poblokowane komendy a komendy dostepne powinien miec Tenma i Merkon.

Opublikowano

Mnie zniechęcił sam start serwera ^^ prawie miesiąc czekania, ale to nie temat o serwerze tylko o jego teamie ^^^ Jak spojrzałem na te screeny, to mi się aż śmiać zachciało, GA serwera który tak fajnie się zapowiadał tak się tłumaczy, kto cie chłopie do teamu przyjął wymówka "chciałem się pobawić" i to w dodatku lvl'ami jest tak głupia że wolałbym napisać wkur*** mnie Merkon i chciałem mu dopiec <<to jest tylko przykład ;P

@Oskar13

No nie -,- i jeszcze jak mi napiszesz że to było skierowane w moją stronę (reszta mnie nie obchodzi, bo ja nie gram na evonisie) to cie wyśmieje ^^ napisałem że nie gram na serwerze a ty mi piszesz że on jest lepszy ode mnie. A tak poza tym screeny mówią same za siebie i bardzo wątpię że ktoś się przy nich bawił ^^^

Opublikowano

Ludzie.. Ja robiłem pvp z Hesterem i MaTe.... To że są lepi od was nie znaczy , że dałem im lvl.. Nie znam ich nawet. A poza tym nie jestem już w team.

Zbieram +.

Opublikowano

Serwer po drobnych porblemach na starcie, jakie to ma kazdy serwer teraz jest dla mnie obecnie najlepszym serwerem mt2, szkoda by bylo gdyby mial sie rozsypac przez takich wlasnie gm ktorzy pomagaja niektorym graczom. Wiadome ze osoby ktore sie staraja , wkladaja sporo pracy w zodbycie eq skilli lv , w koncu odpuszcza sobie serwer na ktorym czesc osob nic nie robiac ma wszystko. Tenam , Merkon , Zuy mam nadzieje ze ogarniecie ta sprawe i wszystko wroci do normy.

Opublikowano

Up. JEST. Z ręką na sercu mówie Wam że wyzerowałem szamance o nicku B3 lvl. Chciałem jej oddać i oddalem za dużo. Potem już miała normlany lvl. Nie dawałem nikomu żadnych itemów.

Zbieram +.

Opublikowano

Może i powiedziało to 1000 osób ale ja będe 1001 :

-po co zawijać nocki, łazić z worami pod oczyma i sie cieszyć z kumplami "jestem 3 w topce !"

skoro ciesząc się rano, po południu będzie "czemu on wbił w 2h 20leveli ?"

Ktoś napisł "nawet niewiesz ile zrobił dla serwa", kogo to obchodzi - sami wkońcu byście

doszli do tego co serwerowy mistrz zrobił - a teraz? Przez niego ucieknie tyle graczy

co rzuciło się do czytania recenzji tego servera...

Wyobrażacie sobie na PL rozmowe z Gm'em? Bo ja jakoś nie...

A jakoś mają dużo graczy i nie mówcie mi tu że to global !

To chyba tyle odemnie, dziekuje i żegnam państwa...

@offtop

Oskar13 jeżeli to czytasz to ja twój wujek - daj jakiegoś itema

przecież nikt się nie dowie...

vote for torchan !

fuck the chinese hacking group!

Opublikowano

Oskar napisal ze nie jest w teamie ja takze dostalem potwierdzenie takze temat do zamkniecia : ) Szybka reakcja ze strony teamu i o to kaman : )

Opublikowano

up. Od kogo dostaleś potwierdzenie. Ile razy mam Wam tłumaczyć, już wszystko naprawiłem. NIKOMU NIE DAŁEM LVL! A co Ciebie makys .... Nie chciałbyś wiedzieć, co o tobie myślę.

Zbieram +.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...