Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwracam sie teraz tylko do graczy z S23 ( KRONOS ), poniewaz chodzi mi glownie o znajomosc cen, a na tym serwerze sa teraz wyjatkowe ;s

Otoż gram mentalem 62 lvl i zastanawiam sie co kupic : bransoletke 1500pz czy krysztalowa +9 ( ze slotami daje 78% reg. pz.). Chodzi mi o porownanie, co lepsze : regeneracja czy bonus do pz.

Opublikowano

Efekty regeneracji pż zauważa się dopiero przy 70+%, dlatego wiele osób uważa, że jest to bezużyteczny bonus a ty będziesz miał 76%

To 1k czy 1,5k pż dużo Ci nie da a regeneracja jest dużo lepsza.

Kupuj kryształową

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy zostało to naprawione ale jeszcze jak ja grałęm regeneracja była zbugowana tzn. działała jak się stało. Nie wiem czy zostało to naprawione...

Ale ja na twoim miejscu wziąłbym te 1.5k hp, a najlepiej 2.

Opublikowano

Regeneracja pż nie działa gdy stoisz ;)

Ale i tak Ci radzę ją wybrać bo 76% naprawdę dużo Ci pomoże w expie ale nie na metkach :P

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Ja też bym ci polecił kryształową bo będziesz miał 76% i do tego jakiś bonus:hełm lub coś 10-15% to już masz 81%(76+10=81)A to już daje w piz.. dużo :P

21939.png18706.png

200 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

400 Postów[X]

slidbar.gif

Kiedyś zbierałem -

A teraz Like

Opublikowano

Bierz reg. hp.

Czemu?

Ostatniego czasu ,kiedy expiłem moim wojem mentalem 79 def ok. 800 [only silne] expiło mi się owiele gorzej bez eq pod reg.

Później zamieniłem moje eq ,tracąc na tym ok 2k pz na eq pod regeneracje ,i muszę powiedzieć ,że o niebo lepiej na tym wyszedłem.

Jeżeli masz te "minimum hp" i stać Cię na inne itemy też pod pż ,bierz kryształowe.

Opublikowano

Zapomniałem dodać ze tak ok.8-9k+HP byś musiał mieć to fajnie expiło i na metki^^

21939.png18706.png

200 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

400 Postów[X]

slidbar.gif

Kiedyś zbierałem -

A teraz Like

Opublikowano

No to na lajcie dasz radę w v2.

z 500 defa i 10k hp powinieneś brać spota w v1 na przed ostatnim spocie ze szponami..

Tarcza +9 z abs na odbicie ciosów , żelak +9 z reg pż no i te itemki typu kryształowa

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

w v2 ten bon sie nie sprawdzi bo on nie dziala jak cie otruja w truta w v2 bardzo czesto wchodzi wiec lepiej hp do v2 a na metki/bosy moby które nie truja to reg

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja jestem za PZ tego bonu nigdy za wiele :)

PS:

Ja też bym ci polecił kryształową bo będziesz miał 76% i do tego jakiś bonus:hełm lub coś 10-15% to już masz 81%(76+10=81)A to już daje w piz.. dużo tongue.gif

....

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

rozbawiles mnie 76+10/15= 81 nie no kurwa .. :D Chyba zrobie sobie do sygny :D

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...