Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help

LubiszToS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siędze juz na tym dziale 10 min i nie moge znalesc na spisach hackach hack ammo do zoom-biwiec niech kto poda i tyle i zamknętemat :P

xxx

Opublikowano

1. Znajdujemy plik config.cfg znajdujący się w C://Program Files/Steam/steamapps/common/call of duty black ops

2. Wchodzimy we Właściwości tegoż pliku, a następnie odznaczamy "Tylko do odczytu".

3. Otwieramy. :)

4. Pod komendą "unbindall" tworzymy nowy wiersz a w nim kopiujemy (lub wpisujemy, jak kto woli)

bind L "player_sustainammo 1"

Powyższa komenda umożliwia nam włączenie nieskończonej amunicji w trybie Zombie (podczas Solo. Żeby

cheat działał w trybie Online, ty musisz hostować grę (można poznać po najniższym pingu, i białym kolorze nicku)

Wystarczy kliknąć klawisz [L] i możemy cieszyć się nieskończoną ilością naboji w magazynku. :)

(Literkę można zmienić :))

Jeśli chcemy żeby komendy te działały w MultiPlayer robimy podobnie w config_mp.cfg.

Więcej ciekawych komend:

bind L "god" - nieśmiertelność

bind L "give all" - daje kilka nienajgorszych broni

bind L "noclip" - przechodzimy przez ściany

bind L "notarget" - zombie i przeciwnicy nie reagują na nas

bind L "give ammo" - dodaje nam maksymalną ilość amunicji (cheat na nieskończoność ammo nie działa na granaty)

1 Klik w google...

Prosze o + :)

@Down

Nie mów do mnie szmato, to ty to zrżnołeś z innego forum, a ja to znalazłem wpisując w google i z niczyjego profilu na mpc, opanuj sie. I kurwa śmieciem możesz sobie nazywać matke, a nie kogoś kogo nie znasz.

zbyt duża sygnatura / Enzil

Opublikowano

Tępą szmatą jest ten moralny nieudacznik wyżej.

Wypierdalaj stąd wyrzutku społeczny. Poradnik żywcem skopiowany z mojego profilu.

Byś kurwa śmieciu napisał autora, co frajerze?

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

i nic sie nie dowiedzlem zdek bo Cytuje

1. Znajdujemy plik config.cfg znajdujący się w C://Program Files/Steam/steamapps/common/call of duty black ops

2. Wchodzimy we Właściwości tegoż pliku, a następnie odznaczamy "Tylko do odczytu".

Jakiego pliku ? czy o calyy folder chodzi

xxx

Opublikowano

Tępą szmatą jest ten moralny nieudacznik wyżej.

Wypierdalaj stąd wyrzutku społeczny. Poradnik żywcem skopiowany z mojego profilu.

Byś kurwa śmieciu napisał autora, co frajerze?

1. Obraza użytkownika

2. zniesławienie noo może zniewaga ;)

3. offtop

To tak tylko prawie, masz rację, ale tego służy report.

Widziałem jakiś programik do tego (może cheat engine zadziała ) jak znajde dam edita

50a8d03627325.png

| Edytor |

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...