Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zepsute Cuboidy, Brak Możwliwości Budowania We Własnym Domu Itp.

PadmaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj znowu któryś moderator popisał się umiejętnościami i założył Cuboida na pół miasta.

Oczywiście tak samo jak w becie, nie wiadomo kto to zrobił i zapewne nie uda się tego usunąć.

Wynikiem tego ludzie stracili możliwość budowania w swoich domach jak i dostęp do skrzyń.

Jeśli administracja podejmie się usunięcia problemu poprzez odinstalowanie i ponowne zainstalowanie cuboida to za wczasu wnoszę o

poinformowanie nas graczy kiedy to się stanie abyśmy mogli co cenniejsze materiały z naszych budynków zabrać, zanim grieferzy i złodzieje je ukradną po całkowitym usunięciu cuboida.

Dziękuję.

Opublikowano

Ja mam inny problem. Dwóch gości zrobiło dom pod moim ogródkiem i nie mogę modyfikować ogrodu i części domu. A modów to nic. Maka powiedział że mam to przedstawić na forum więc...

wilk.png

Opublikowano

Jak to naprawione?

Ja nadal mam cuboida na ostatnim piętrze mojego domku...

Wcale nie naprawione, ja rówież mam cuba na ostatnim piętrze mojego domu, tak samo Nav w swoim domku, w ogóle całe miasto na poziomie 3 piętra względem mojego domku ma zalozone cuba.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...