Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozprawka Na Język Polski!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Babka od polaka zadała mi do napisania rozprawke na temat "Dlaczego Warto Się uczyć".Oczywiście w związku z moją jakże piękną ilością wagarów hehe ; D .Tak więc zwracam sie do was o pomoc. Czas mam do marca.Proszę o porządną i wyczerpującą rozprawkę,Która znacznie podwyższy mi ocenę z zachowania (babka mi zapowiedziala ze jak dobrze napisze znacznie wezmie to pod uwagę przy wystawianiu ocen jak i zachowania. Jestem słaby w rozprawkach,dlatego zwracam sie z prośbą do was.W związku z tym ze nie chciałbym żeby praca przedostała się do internetu (bedzie wielki przypał jak babka to znajdzie na zadane.pl itp) Tak więc wielka moja prośba proszę o przesyłanie prac na PW.Oczywiście Każdy za porządną pracę dostanie MNÓSTWO +++ (czy tam minusów co kto woli) i full piąteczek.I oczywiście wielkie DZIĘKUJĘ ode mnie,gdyż babka od polaka to moja wychowawczyni wiec rozprawka ostro przyczyni sie do ogolnej oceny koncowej :).

Ps.Proszę Pamiętać że to ma być Rozprawka.

Pozdro,NaZmo.

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

Facepalm ... No to trzeba bylo sie uczyc a nie wagarowac by sobie pograc w domu :/. Teraz plac za swoja glupote i nieodpowiedzialnosc. My jedynie mozemy pomoc w poprawieniu bledow stylistycznych ortograficznych ew. cos doradzic do naskrobanego przez Ciebie pisma ... Jesli liczysz, ze ktos Ci napisze caly tekst rozprawki to odloz prochy na bok bo to tylko piekne marzenia . Cwaniakom i leniom nikt nie pomoze.

jqeuR.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...