Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kopiowanie itemow ????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem takiego tutka :

1.Otworzyc sklep,wsadzic itemy do dupe i dac cene

2.wyjsc ze sklepu,wziasc switch character

3.wejsc ta sama postacia,dac trade koledze,i zanim on wcisnie ok,wlanczamy okno skelpu(V-invetory S-store)

4.Kolega akceptuje trade,u niego sie pokazuje a u nas zostaje store

5.Nazywamy sklep:Store i dajemy cenę

6.Kolega wylancza u siebie trade

7.zamykamy sklep,dajemy trade koledze

8.on akceptuje a my zamykamy

I mi coś nie śmiga wszystko idzie jak na tutku ale nie wiem gdzie ten skopiowany item ma się pojawić albo coś źle robie gram na wersji 1.04d . Może mnie ktoś oświecić ??

Mam jeszcze jedno pytanie a mianowicie jak na tej postaci co jest trade otwarte wloze jakiś item i zamkne trade a potem jak dam trade normalnie to na tej drugiej postci w trade widac ten item i moje pytanie czy jest możliwość żeby go wyjąć z góry THX

Opublikowano
to jest do starych ver

nikt Ci za free nie udostepni sposobu na dupe ^_^

a ty znasz takowy sposob ???

jezeli tak to powiedz chociaz czy to jakis bug z trade, store depo czy jakis program , pakiet ...

Opublikowano

Czyli można powiedzieć że szukam igły w stogu siana :mellow: a może znasz jakieś ciekawe pakiety na ver. 1.04d bo na random item nie działa ale można kopiować soule i blesy :)

Opublikowano

pakiety sa wszystkie udostepnione na forum ;p

ew. jest tez pakiet na zrobienie cienia itemu w pralce. mozna zrobic item, wyslac jakis pakiet zeby miec dc i pm do admina ze item stracilismy i niech odda :D

pakietu tego szukaj na ang mpc - sprawdz kazdy temat o pakietach dokladnie- to tylko kilkadziesiat stron ^_^

byl to pakiet na exc db +9 albo +11+ 2 opty

Opublikowano

Przepraszam że offtopic ale niechcę zakładać nowego tematu z takim no0bskim pytaniem :P chciałem się zapytać czy istnieje takie coś jak wingi 4 lvl widziałem filmik na youtube ale niewiem czy to jakis nieoficjalny patch czy są normalnie te dla mg troszkę śmieszne były :P

Opublikowano
Znalazłem takiego tutka :

1.Otworzyc sklep,wsadzic itemy do dupe i dac cene

2.wyjsc ze sklepu,wziasc switch character

3.wejsc ta sama postacia,dac trade koledze,i zanim on wcisnie ok,wlanczamy okno skelpu(V-invetory S-store)

4.Kolega akceptuje trade,u niego sie pokazuje a u nas zostaje store

5.Nazywamy sklep:Store i dajemy cenę

6.Kolega wylancza u siebie trade

7.zamykamy sklep,dajemy trade koledze

8.on akceptuje a my zamykamy

I mi coś nie śmiga wszystko idzie jak na tutku ale nie wiem gdzie ten skopiowany item ma się pojawić albo coś źle robie gram na wersji 1.04d . Może mnie ktoś oświecić ??

Mam jeszcze jedno pytanie a mianowicie jak na tej postaci co jest trade otwarte wloze jakiś item i zamkne trade a potem jak dam trade normalnie to na tej drugiej postci w trade widac ten item i moje pytanie czy jest możliwość żeby go wyjąć z góry THX

mi sie wydaje ze brakuje ci czegos miedzy 5 a 6. np 3 osoba wtedy powinna kupic item, gdyz potem gdy zamykasz trade w 8 to wgrywa sie backup z przed pierwszego trade i dupe powinien byc jeden w sklepie a drugi u kolegi

co do wingow 4lv to takich nie ma, ale jest mozliwosc zamiany tekstur ze np wingi 2lv wygladaja jakos kosmicznie

SERWER PVP PCM, Gash, Troj i cale Fantasy = http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...