Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wejdz I Pomuz

losiu1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chlopaki porzyczylem dzis od kolegi modern warfara 2 i chce zagrac na multi posciagalem wszysto i patrze ze jest jego nick i lvl 45 i jak zrobic zebym mial wlasny nick i 1 lvl

post-48149-0-89434500-1296498190_thumb.gif

Opublikowano

Wejdź do folderu z zainstalowaną grą,odnajdź folder Players i usuń z niego wszystkie pliki z końcówką .stat.Mam nadzieje że pomogłem ;)

Opublikowano

1. To ortografia...

2. Poszukaj chyba masz angilski w szkole ( Jesli jest w angielskiej wersji)

3. Jak nie masz w szkole, to jest nasz ukochany wujek google on zawsze pomoże ;>

Opublikowano

Fruu nie obrażaj innych użytkowników <_< To forum jest po to aby inni się pytali jeżeli czegoś nie wiedzą więc jeżeli jesteś tak wszechwiedzący i wszystko wiesz to siedć cicho.

Opublikowano

Nie możliwe że ci nie pomogło o.O musisz mieć teraz 1 lvl.Zrób screena swojego folderu players (to co jest w środku).

Opublikowano

Usuń cały folder "players" i bedzie git :))

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

Po prostu usuń całkowicie folder "PLAYERS" i to na pewno pomoże.

W tym folderze są przytrzymywane staty i ustawienia gry jak np. rozdzielczość gry, itd.

veteran-icon-bf2.pngveteran-icon-bfbc2.pngveteran-icon-bf3.pngveteran-icon-bfheroes.pngveteran-icon-bfp4f.png

Gawrosz-PL.png

Opublikowano

Nie możliwe. Usunąłeś PLAYERS i dalej masz 45 lvl? xD

Coś źle zrobiłeś.. Spróbuj jeszcze raz.

Dla mnie tez to jest bardzo dziwne :D

veteran-icon-bf2.pngveteran-icon-bfbc2.pngveteran-icon-bf3.pngveteran-icon-bfheroes.pngveteran-icon-bfp4f.png

Gawrosz-PL.png

Opublikowano

Albo mi się zdaje albo nie usunołeś wszystkich plików .stat .Weż poprostu usuń folder Players i powinno być dobrze. ;)

Opublikowano

Jest to nie możliwe abyś po usunięciu FOLDERU players dalej miał ten sam level,nick itp.Ponieważ sa tam trzymane pliki z twoimi statystykami o.O więc jeżeli je usuniesz to usunie ci się w grze. B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...