Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solówka.

BuchU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro po szkole ma na mnie czekać koleś. I ma mnie niby naklepać xD

Macie jakieś rady jak się bić? :>

Pilnie tego potrzebuje ;)

Proszę o mądre komentarze ;)

90%... To jest to ;]

Opublikowano

weś se double blasta, zjedz przez bitwą porządny stek (nażryj się jak świniak) i idź się bić :)

Zaufaj Dobrym Radom - Zdrada Dobrych Rani !

Opublikowano

Jutro po szkole ma na mnie czekać koleś. I ma mnie niby naklepać xD

Macie jakieś rady jak się bić? :>

Pilnie tego potrzebuje ;)

Proszę o mądre komentarze ;)

Najlepiej pięściami do przodu.

Opublikowano

Wyskocz na niego z jakąś pałką teleskopową naprawde fany przyrząd ale już połamany :<może być nawet szczotka do kibla ale na serio no jasne że pieńściami i to odrazu po mordzie

Opublikowano

Wg. Ciebie rada by bić pięściami jest głupia?

To spróbuj mu przypierdolić z liścia.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Broń się?

Wywal mu pięścią pod "podbródek" żeby go unieruchomić ,wtedy kop i po sprawie.

Zależy ile druga osoba ćwiczyła.

Opublikowano

Jeśli wolna amerykanka :napierdalaj go tak po ryju jakbyś miał walczyć na śmierć i życie (oczywiście nie zabij xD)

Do pierwszej krwi : Walnij mu z całej siły w w mordę ( zrób to nagle jeśli jest : " ok start albo teraz,zaczynamy" szybko podbiegnij do niego i walnij) będzie zdezorientowany

Tylko na pięści : Tak jak wyżej szybko i mocno... jak już będzie zdezorientowany masz przewagę ;)

Jeśli ma przewagę hmm wagową (silniejszy itp.) najlepiej zaproponuj walkę do pierwszej krwi masz największe szanse na wygraną ;)

Powodzenia życzę !

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Ludzie którzy opisują te "Techinki" prawdopodobnie nigdy ich nie użyli.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Jeśli wolna amerykanka :napierdalaj go tak po ryju jakbyś miał walczyć na śmierć i życie (oczywiście nie zabij xD)

Do pierwszej krwi : Walnij mu z całej siły ( zrób to nagle jeśli jest : " ok start albo teraz" szybko podbiegnij do niego i walnij) będzie zdezorientowany

Tylko na pięści : Tak jak wyżej szybko i mocno... jak już będzie zdezorientowany masz przewagę ;)

On będzie próbował się bronić ,a ten mu walnie głową o ścianę?

Idiotyczne.

Zależy na ile te solo będzie prawdziwe ,a na ile udawane.

Powiem Ci szczerze ,że bezsensowne machanie pięściami nic nie da ,jeżeli umie się bronić.

@UP

Zdziwiłbyś się.

Opublikowano

bij niemca po kasku!

powiem tak jak moj trener gadał, jak ktoś cie na ulicy zaczepi to lepiej się nie uderzać pięściami napierdalaj go łokciami, najpierw uderzasz w kolano lub w żołądek a następnie po twarzy uderzaj w szczękę, oczodoły :>

Opublikowano

@ Jeawl atak to najlepsza obrona jak i tak i tak dostanie to już chyba lepiej tamtemu też zostawić "pamiątkę" nie ?

I uważasz że on nie będzie atakował?

Ok niech będzie ,będzie się bronił Atakiem.

I co teraz?oboje będą używali tylko pięści i nic więcej?

W solówie liczy się wszystko.

Jeden chwyt ,podcięcie i pada na ryj.

Sam atak może mu nie wystarczyć.

Opublikowano

Złam mu nos z bańki o ile masz twardą głowę albo jak jesteś frajerem to wal w jaja, a no i oczywiście silne ciało i aura miecza jak tam jakiś up powiedziałbiggrin.gif.

Opublikowano

A jeszcze jedno uważaj na Psy bo kumpel mi dzisiaj opowiadał że wyrzucił gume do żucia na chodnik i dostał mandat 250zł albo sobie szczekali przed nimi i dostali mandat 150zł

A i weź ze sobą szczotke do kibla sprawdza sie jako pałka a zresztą nie bierz jej po co ci długopis jak nie umiesz pływać?Lub najaraj się ganjii nie będziesz czuć bulu przypierdol se wiadro i bedzie GIT

Opublikowano

Padnij na ziemie i udajesz ze nie zyjesz, jesli to nie działa idz do niego i z bara na snieg lub beton i z piąchw ryja albo kicka w jaja on się skuli a ty mu kolankiem dopraw....

NIE BIORĘ ODPOWIEDZIALNOSCI ZA ZADANE OBRARZENIE. ;>

Opublikowano

Walnij mu krytyka z buta jakbyś wybijał piłkę jako bramkarz ;D

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...