Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Okazyjne yang na Almanachu.

yomen9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na sell 3,3kkk yang na naszym ukochanym polskim metinie. Cena okazyjna i jednorazowa bo chce za 3,3kkk na Almanachu tylko 30 zł.. selnalem moje eq i koncze ta gre..gratis moge dac woja 75 i bufa 68...jak coś to gg moje 4055463. Prosze się zemna skontaktowac a ja podam linka do aukcji na allegro. CENA OKAZYJNA I OFERTA JEDNORAZOWA

TO NIE FAKE. Wrazie czego mogę podać mój numer i moje danę żeby w każdej chwili można by się zemną skontaktować

LINKA W SUMIE TUTAJ MOGĘ DAĆ

http://allegro.pl/3-3kkk-yang-za-30-zl-okazja-almanach-i1439505358.html

@TO NIE FAKE LUDZIE. MACIE MOJE GG TO SIĘ ZEMNĄ DOGADAJCIE.POGADAMY JAK CYWILIZOWANI LUDZIE. CO ZA DEBIL BY NA ALLEGRO WYSTAWIAŁ TAKIE COŚ JAK BYM CHCIAL OSZUKAC...kończę grę i chce się pozbyć konta i kasy i tyle. Zapraszam na gg 4055463. A 1 negatywa mam bo koleś mi chcial sprzedać zbanowane konto a że ja nie jestem głupi to niestety odmówiłem zapłaty.Pozdrawiam

Opublikowano

OOO wziołbym baardzo chętnie tyle że na allegro 1 komentarz i do tego negatywny ehhh :/ taka szkoda

Zawsze jest możliwość ustalenia z sprzedającym "przedpłaty" sprzedający daje towar -> Ty wpłacasz mu pieniądze.

Opublikowano

Nom tak jak powiedział ZoOkibyHamachi kupił bym ale jeden komentarz i to negatywny ... ;(

@EDIT

OOO wziołbym baardzo chętnie tyle że na allegro 1 komentarz i do tego negatywny ehhh :/ taka szkoda

Zawsze jest możliwość ustalenia z sprzedającym "przedpłaty" sprzedający daje towar -> Ty wpłacasz mu pieniądze.

Tak tak. Ciekawe kto się zgodzi na takie coś ??

Opublikowano

Nie wiem czy jest w sumie sens oszukiwania na allegro.

Dlaczego?

Po 3 oszustwach ,zgłoszeniach ,allegro blokuje konto na zawsze ,moim zdaniem jest to istna głupota ,żeby robić takie rzeczy.

Ale o tym ,niech autor ,w tym przypadku sprzedający zadecyduję.

@Topic.

Fake na 90%.

Opublikowano
Osoba uczciwa i godna zaufania lecz niestety musiałem zrezygnować z zakupu przedmiotu ze względu na brak gotówki. 100% pozytyw szybki kontakt

Pozytywny, wto 18 sty 2011 21:13:25 CET

Jeszcze nas okłamujesz?

@TO NIE FAKE LUDZIE. MACIE MOJE GG TO SIĘ ZEMNĄ DOGADAJCIE.POGADAMY JAK CYWILIZOWANI LUDZIE. CO ZA DEBIL BY NA ALLEGRO WYSTAWIAŁ TAKIE COŚ JAK BYM CHCIAL OSZUKAC...kończę grę i chce się pozbyć konta i kasy i tyle. Zapraszam na gg 4055463. A 1 negatywa mam bo koleś mi chcial sprzedać zbanowane konto a że ja nie jestem głupi to niestety odmówiłem zapłaty.Pozdrawiam

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

• Dodaj nową pozycję...