Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2 Nudy :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Od pewnego czasu zaczyely mi sie nudzic postacie jakie mam wiec oddalem eq mialem niegrac.. Ale mam ochote znowy zagrac tylko problem jest taki ze niewiem kim poniewz woj mental body , sura wp ,ninja dagger , archer mi sie juz znudzily . Niewiem tagze na jakim serwie zagrac bede brak na Expiseay i mobber hack , waite hacku . Z gory thx za pomoc

PS . Sorka za błedy :P

Zbieram -

Opublikowano

No błędów parę masz ale to w nazwach "dopalaczy" :) Ale każdy ma prawo się pomylić :) Polecam Ci grać ninją dagger lub surą WP

Ninja dagger jest dobra w PvP jak i PvM ma tanie eq jak i ku więc ... :D

Sura WP jest dobra w PvM a w PvP trudniej jak nie potrafisz grać ;/ Oczywiście na poziomach 1/55+ (Dla mnie jest słaba w PvP ) Ale może Ty coś bardziej ogarnisz tą postać ... :) Trochę eq na rynku więcej niż do ninjy ale droższe :( Podobnie z KU ;/

Więc moja rada Zacznij NINJA DAGGER :D:)

Jak możesz to daj minusa ;)

Opublikowano

Nie wiesz gdzie i kim grac? zaczekaj na s26 juz niedlugo ;)

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

Jak nie mental,body,wp,dagger ani archer to Polecam Ci zagrać którymś z szamanów

Zalety Healera:

- Bardzo tanie Księgi Umiejętności

- Bardzo dobra postać do pvp

- Możliwość usuwania negatywnych efektów(zatrucia,spowolnienia,)

- Celne skille

Ale też ma wady :

Wady Healera:

- Ciężko się expi

- do pt(party) i gildi chętniej biorą szamanów smoka

2:1 INT:WIT potem zręczność

uniwersalny build :

Przywołanie Błyskawicy -> Leczenie -> Błyskawiczny Rzut -> Zwinność -> Burzowy Szpon -> Zwiększenie Ataku

Tu masz taktyke pvp :

To jest ukryta treść, proszę

Wachlarz do pvp, Leczenia w pt, expienia bez konia. Wsadzamy do niego KD: Powtórki, Śmierci, Penetracji oraz

Wojownika/Sury +3 bądź +4.

Dzwon do expienia na koniu. Wsadzamy KD: Potwora, Śmierci i Penetracji równierz +3 bądź +4.

________________________________________________________________________________________________

Szaman smok to nie tylko postać do buffa . Szaman Smok jest dobry w pvp, posiada skille zwiększające np. atak krytyczny.

Staty : 2:1 INT:WIT potem zręczność.

Skille :

Buff : Pomoc Smoka( zwiększa szansę na krytyka(podwójne obrażenia) -->Błogosławieñstwo(zmniejsza obrażenia fizyczne otrzymywane od wrogów)-->Odbicie(najgorszy skill smoczycy,odbija obrażenia fizyczne otrzymywane od moobów i postaci )

Pod exp : Strzelajacy>Skowyt> Błogosławieństwo> Pomoc smoka> talizman

Uniwersalny : Strzelający>Błogosławieństwo>Skowyt>Pomoc Smoka> lub Strzelający>Pomoc Smoka>Skowyt>Błogosławieństwo

Jest to zrównoważenie skilli ofensywnych i wspomagających. Najczęściej wybierany build. Średni do Pvp, expienie nie jest uciążliwe.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Zależy do czego chcesz bardziej postać. Jeśli chcesz naprawdę być dobrym w pvp na koszt expa wybierz BMa. Expić może łatwo nie ma ale za to jeśli potrafisz grać to nie masz równych na swoim lvlu i wyższym (znałęm kilku bmów, którzy dedali bez problemów wojów itd. 20 lvli większych niż mieli).

Opublikowano

Graj archerem polurujesz poexpisz i na 50 z eq+9 kox

Autor napisał, że archer już mu się znudził...

Co do tematu możesz jeszcze rozważyć kwestię szamanów. Szaman smok i healer to bardzo mocne postacie do Pvp ale niestety na wyższym lvlu (około 70)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...