Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam sciagnieta gre nfs world z oficjalnej strony. Normalnie zainstalowalem poczkealem 30 minut az sie sciagnely pliki aktualizacji. Jak zaczolem gre, to w wyscigu (kazdym np sprincie) niemoge sie polapac ktora droga jechac bo np tak jak w most wantedzie to ta droga ktora niemoge jechac przez sprint jest zablokowana strzalkami takimi jak na ss. W ta droge niemozna wjechac bo takjakgdyby jest tam niewidzialna sciana, ale musze caly czas patrzec na mape . Wiem ze jest takie cos jak w most wantedzie bo ogladajac pare filmow na yt widzialem jak kolesie jechali mieli takie niebiekie ograniczenia. Na ss daje opis o co mi chodzi.

SS:

06925135293388281007.jpg

TO CZEGO MI BRAKUJE ;(( :

90593872452733653848.jpg

Opublikowano

niestety opcje przejechalem od gory do dolu. probowalem nawet detale gry zmienic na full, ale nic to nie dalo. wkurza mnie to naly czas patrze na ta mapke bo niewiem jaka jest trasa zaworow :/

Opublikowano

Po prostu brakuje pliku z bandami.

Proponuje ściągnąć gre jeszcze raz lub napisać do supportu nfs world z opisem problemu.

Opublikowano

sciagam narazie pelna wersje (800mb) bo tamta co sciagalem miala 20 ale sie samo aktualizowalo jak beda problemy to napisze a jak bedzie ok to powiem co trzeba zrobic zeby jakies dzieci nei psialy o to samo ;d

Opublikowano

takie lagi czasami wystepuja nie jest to jeszcze idealna gra.Jesli taki blad wystapi to musisz sie patrzec na droge w radarze ta zaznaczona kolerem niebieskim

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...