Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga Na Moderatorów

korendan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 Moderatorów zamiast mi pomóc olewają mnie i nie tylko, a robią sobie jakieś konkursy :/ jest to Termiator i Maka według regulaminu powinni dawać cuboidy a się bawią i gracze czekają

mam już dosyć wołania o pomoc bo niechcący wpadłem na balkon czyjegoś domu a drzwi zablokowane i nie mogę wyjść!!!

Opublikowano

Mogłeś wpisać spawn. Chciałem urządzić szybki konkurs bo gracze się skarżą że niby itemków nie mają. Mi jakoś wszystko zostało. Dlatego chciałem wygranym nie wiem... Dać po złocie, diamencie albo kilofie diamentowym.

Poza tym jak mam dawać 5 osobom naraz cuboida? Co chwila mam spam o cuba i w miarę możliwości próbuje wszystkim nałożyć. Poza tym od 6:30 jestem na nogach i na serwie i cały czas pomagałem.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Ja od rana dawałem cuby po drugie 2 mody nie są w stanie ogarnąć całego serwa.!

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Niebawem będzie wołanie o skargi bo moderator nie pomógł mi a chciałem aby stworzył diamentowy kilof ;o

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

korendan JESTEM PO STONIE MODÓW !

Po pierwsze co ty sobie myślisz jak wszyscy spamuja daj cuba itp człowieku jak byś postawił dedyka i grało z 50 osób to zobaczył byś co to znaczy odpowiedzialność i ciężka praca i proszę następnych postów takich nie pisać bo szanujcie to co robią dla nas gdyby nie oni to wogóle takiego serwera by nie było.

To tyle co mam do powiedzenia i sądzę że inni wstawią się za mną

Ps.

Przepraszam za ortografie

NICK W GRZE Shadows

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...