Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem nowy na forum ale prosze mnie nie oceniac po ilosci postow.

Zauwazylem ze jest tutaj wielu skrypterow pracujacych w autoIT.

Mnie jednak bardziej przekonal program vTask Studio (moze jestem w bledzie ale nie o to chodzi) wiec szukam osob ktore rownierz sa zainteresowane tym programem i ewentualnie chcialyby cos wspolnymi silami w tym programie stworzyc.

Nie jestem tzw. "dzieckiem neo" ktore zaklada tematy piszac "niech ktos da bota do gry ktory lamie hasla, przepowiada przyszlosc, farmi, karmi i jeszcze ma 999 pkt IQ"

Poprostu chce cos napisac samemu lub z czyjas pomoca, ulepszac i poprawiac.

Na necie nie ma wielu poradnikow do progarmu vTaskStudio. Instalka jest 30 dniowa ale producent wycofal sie ze sprzedazy projektu wiec jesli ktos chce moge podac klucz i bedzie to jak najbardziej legalne. Wraz z wycofaniem producenta przestala dzialac strona glowna ale jak wiadomo w internecie i przyrodzie nic nie ginie wiec mam tez sposob na otworzenie tej strony (jest tam forum z kilkoma gotowymi skryptami).

Jesli ktos jest zainteresowany wspolpraca niech pisze :)

Opublikowano

jeżeli chcesz coś lekkiego na początek to pisz w autoit , ten vtask jest o wiele gorszy, wierz mi

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

ale zasady i składnie skryptu ma identyczną jak autoit

a tak przy okazji wam też wariuje strona oficjalna vTaska i nie można wejść normalnie ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Z tego co wyczytalem producent vTask wycofal sie ze sprzedazy projektu (nie wiadomo czemu)

ale mozesz wpisac w google.pl "vTask Studio" i przy oficjalnej stronie daj tlumaczenie. Powinienes wejsc bez problemu i moze sie czegos doszukasz.

Opublikowano

A bawiles sie cos ty programem? :) Ja troche tak ale do wymiatania jeszcze mi daleko.

/edit:

jako ze adwi32 zgodzil sie mi pomoc chcialbym opisac moj problem

Mam stronke w jezyku php. W vTask bez problemu wyciagam z niej kod - oto jego fragment odpowiedzialny za okno loginu

<input id="startpage_login_name" onfocus="this.style.backgroundPosition = 'bottom left';" onblur="this.style.backgroundPosition = 'top left';" type="text" name="login_name" />

Czy istnieje (przypuszczam ze tak) jakis sposob aby to uruchomic nie tworzac osobnej strony startowej .php z poprawnym kodem i jej pozniej uruchamiac?

Ogolne pytanie brzmi: jak wypelnic include i wykonac kod?

Opublikowano

podnosze temat :)

Wiem ze w autoIT jest do tego biblioteka FF.au3 i wtyczki do firefoxa. Ale jak to zrobic w vTask?

on obsluguje biblioteki .dll

Opublikowano

pewnie winhttp , dokumentacje masz na stronie microsoftu a przykłady to raczej na forach związanych z vtaskiem

zresztą ta sama biblioteka używana jest w autoit

do fałtasku chyba coś takiego też było jako dodatek : TyperTask!

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• Dodaj nową pozycję...