Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy Dział] War Of Angels

War Of Angels  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem dzia?u WoA?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ostatnio zaczałem grać w WoA, bardzo fajna gierka. Są 4 klasy postaci, w grze mmo, jak w każdej innej robimy questy, bijemy lvle, lecz prowadzimy anioła, mamy skrzya i możemy latać. Gra jest dość popularna, tylko potrzeba proxy, aby się zarejestrować. Grafika jest na robudowanym poziomie, głosy otaczające nas podczas gry są bardzo realistyczne. Ogółem gra godna polecenia.

Ogółem przydałoby się, żeby dział tej gry zaistniał w innych mmo. Wiele osób pewnie chciałoby w to zagrać, ale głowi się jak to zrobić, sam mógłbym napisać już teraz kilka poradników nt. tej gry.

Innym razem.

Opublikowano

hmmm no nawet mi się podoba ;) efekt skrzydeł i latania przypomina mi o Perfect World ;)

czy są hacki, oraz czy do samej rejestracji trzeba proxy czy do gry także ?

Opublikowano

Nie rozglądałem się za haxami, do samej reje jest potrzebne proxy, po pobraniu gry już nam nie jest potrzebne. Gra jest nowa, close beta skończyła się na początku stycznia. Szukałem na forach takich jak epvp.de i ug, lecz nie ma żadnych hacków. Ah, jeszcze powiem tyle, że od samego początku tych skrzydeł się nie ma, pewnie za jakiś quest, bo dopiero wbiłem 12 lvl, wszystkie q zrobione.

Innym razem.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...