Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silownia, Fitness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zwracam sie do drogich forumiczow z dosc nietypowa sprawa a wiec prosil bym moze sa tu takie osoby co cwicza na silowni lub pracuja w fitness club

a wiec prosze o ulozenie diety na przyrost masy poniewaz mam 186 cm i waze jedyne 60kg... chodze na silownie i musze przytyc z 10kg max 15

z gory dziekuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

o dżizas kurwa japierdole xD chłopie Ty masz chyba jakieś rozwolnienie mózgowe xD poproś kumpli coby konia walili i się do słoika spuszczali jebiesz z 2 takie słoiki i uwierz że przytyjesz z 10kg ;]

Kurwa jebane koxy matoły wyjebane w dupe za taki temat to bym Ci najchętniej nasrał na klatke piersiową i najszczał coby rzadkie było !!!

Neta masz to wydupcaj na stronki typu www.jakzostaćkoxemW1dzień.pl !

Opublikowano

Witam zwracam sie do drogich forumiczow z dosc nietypowa sprawa a wiec prosil bym moze sa tu takie osoby co cwicza na silowni lub pracuja w fitness club

a wiec prosze o ulozenie diety na przyrost masy poniewaz mam 186 cm i waze jedyne 60kg... chodze na silownie i musze przytyc z 10kg max 15

z gory dziekuje

Ja mam 1,87 m i ważę 74 kg i to jest mało. Jeżeli chcesz przybrać na masie jedz w większości gotowane mięso, ewentualnie możesz kupić białko lub jakieś odzywki.(nie mylić ze sterydami)