Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Un-Ban

Seoth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Sor4n

Powód bana : czy patrzenie patrzenie domku z góry to przeklenstwo?yyy lamanie regulamiu. tylko dawalem dirt ten piasek zeby zobaczyc.... nie rozumiem

Jezeli Geo albo Viurs mnie zbanowal mogli by wyjasnic czemu ? ;p

Normlanie przed chwilom tak 11:10-11:18 i bez wyjasnienia

A moze chodzi o dom ?

To i ciagle nie rozumiem za dom jest 1 dzien bana

30364378.png

Opublikowano

Ej ja patrzylem co zbudowal lol i popierwsze zbudowalem piasek proty w strone nieiba zeby wiadomo bylo zeby do gory zobaczyc czyli niszczenie wlasnego surowca jest zakazane rozumiem ? I powinien miec przeciez cuboida wiesz wszelkie proby gierfowania niewiem co to znaczy ale to jest niemozliwe.

Daj screnna ban bez dowodu O>o

i nawaisem modertaor sie ze mna bawil Ciagle mnie kikal !! a potem dal bana niewiem ktory

30364378.png

Opublikowano

Jak dla mnie ban jest nie słuszny gdyż grałem wczoraj z Sor4n i kończyliśmy grać w mniej więcej tym samym czasie jeśli niszczenie własnego surowca jest przestępstwem .. a poza tym znam Sor4n .. długi czas i wiem że nie niszczył by domków .. zresztą po co ;P skoro Budujemy Ten świat Nie widzę sensu go niszczyć A kolega wspomniany wyżej podziela to zdanie

a więc uważam że ban jest nie słuszny pozdrawiam Poza tym Bobudowniczy ma cubloida i nie można mu zniszczyć domu

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...